Boekenbuit augustus 2021

Augustus was een perfecte maand met nieuwe boeken, maar een verschrikkelijke maand met het daadwerkelijk lezen van die boeken. Ik heb sowieso niet superveel gelezen (voor mijn doen dan), dus je kunt gerust zeggen dat mijn TBR weer enorm is gegroeid. Gelukkig is het deze maand #leesuiteigenkast. Lees je mee met mijn boekenbuit van augustus?

Maanden geleden won ik bij Blossom Books het vervolg op De grand tour van Henry Montague. Dat boek verscheen eind juli en lag begin augustus in de bus. Ik keek er enorm naar uit en het duurde niet lang voordat ik ‘m had gelezen. Mijn recensie komt snel online.

Eerder dit jaar las ik met plezier Welkom bij hotel Flanagan en inmiddels is het vervolg hierop verschenen. Ik mocht een exemplaar van Xander Uitgevers ontvangen. Ik heb het boek inmiddels gelezen en mijn recensie lees je deze week nog online!

In samenwerking met Best of YA doe ik mee aan de blogtour van Heartstopper. Dit boek is voor mij een eerste kennismaking met graphic novels, maar ik was er zo benieuwd naar! Mijn artikel in het kader van de blogtour lees je volgende week online.

En yes! Eindelijk was daar het moment dat Majesteit verscheen. Vorig jaar werd ik enorm verliefd op American Royals en sindsdien kijk ik al uit naar het vervolg. Ik mocht een exemplaar ontvangen in het kader van de #fonteinzomerlezen challenge en met dit boek heb ik BINGO! Mijn recensie staat al online!

Vet leuke verrassing: Van Uitgeverij de Fontein ontving ik een vooruitleesexemplaar van De roadtrip van Beth O’Leary. Het boek verschijnt op 21 september! Mijn recensie lees je rond die datum online.

Eerder in augustus kon je mijn recensie van Het laatste verhaal van Mina Lee lezen en later in augustus ontving ik ook de paperback. Het boek ziet er zo mooi uit!

Maanden geleden pre-orderde ik het nieuwste boek van Christina Lauren. The Soulmate Equation is al in mei verschenen, maar begin augustus verscheen een goedkopere versie. Ik besloot daar op te wachten. Het was even spannend omdat het boek verstuurd zou worden na de nieuwe regels rondom verzending vanuit buiten Europa (ik had ‘m besteld bij Blackwell’s in het VK), maar ik hoefde gelukkig geen invoerheffingen o.i.d. te betalen. Ik heb ‘m eerder deze week uitgelezen en gaf ‘m 5 sterren. Binnenkort lees je op Instagram mijn recensie!

Tijdens mijn nachtje Den Haag ging ik natuurlijk de boekwinkel in. Ik kocht Sadie van Courtney Summers, een boek dat volgens mij best veel weg heeft van A Good Girl’s Guide to Murder en dat boek is tof. Daarnaast kocht ik ook een tweedehands (maar ziet er nog uit als nieuw) exemplaar van Get a Life, Chloe Brown, een boek dat al eeuwen op mijn TBR ligt! Happy bookworm!

Na twee maanden twijfelen heb ik eindelijk Middernachtbibliotheek besteld. Iedereen was lyrisch en ik moest dit boek ook gewoon lezen. Ik hoop ‘m in september te lezen!

Nog zo’n boek waar ik heel benieuwd naar was en waarbij ik lang heb getwijfeld of ik ‘m zou aanschaffen: To Love and to Loathe. Uiteindelijk bestelde ik ‘m bij een andere bestelling via Amazon (zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen). Snel gaan lezen!

Als laatste bestelde ik nog twee boeken bij Bol met een bon. Ik bestelde Water van Holly Black (Holy moly, wat een beauty) en Stalking Jack the Ripper (zoveel goede dingen over gehoord). Let’s read, zullen we maar zeggen?

Oké, niet gepland, maar echt als allerlaatste kocht ik in Amersfoort Eindeloos dichtbij. Ook heel veel zin om deze te lezen!

Welke boeken heb jij toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.