Boekenbuit oktober 2017

Waar ik in september bijna geen boeken aan mijn kast toevoegde (want: #leesuiteigenkast) was oktober een veel betere maand wat betreft een boekenbuit. Ik kocht en kreeg 13 boeken en ik ben ontzettend blij met alle pareltjes die ik heb toe mogen voegen! Ik kan ook niet wachten om alle boeken te lezen. Heerlijk, de afgelopen maand was ik echt een happy bookwurm! Mijn kast vond het overigens iets minder, want de planken raken een beetje doorgezakt. Oeps? 

Direct na het einde van #leesuiteigenkast maand besloot ik een bestelling bij de grote blauwe vriend te plaatsen met een aantal boeken die ik nog graag wilde hebben. Zo kocht ik een eigen exemplaar van Verleiding van Erin Watt en maakte ik mijn series compleet van The Lunar Cronicles met Alle sterren en het laatste boek over Lara Jean met Veel liefs Lara Jean. Het was een waar feestje om mijn doos van bol te openen, maar dat snap je vast wel! 😉

Oktober was ook een mooie maand voor We Love Feelgood, aangezien ik drie boeken binnen heb gekregen. Allereerst ontving ik Geachte mr. Knightley van Katherine Reay, een absolute aanrader (de recensie lees je binnenkort online). Voor een groepsrecensie ontvingen we allemaal Nachten in New York. Dat boek heb ik op vakantie als ebook al gelezen en ik vind ‘m leuk! Zodra onze groepsrecensie online staat zal ik het artikel delen op social media. Als laatste kreeg ik voor een andere buddy read Zwemmen met haaien binnen, een boek waar ik ook heel nieuwsgierig naar ben.

Ook kreeg ik een mooie stapel met recensie-exemplaren binnen. Zo tof om pakketjes te krijgen die gericht zijn aan Favoritez *doet dansjes in de kamer*. Ik ontving Onafscheidelijk & onbereikbaar, een bundel van twee novelles van Christina Lauren. De recensie heb je al kunnen lezen en ik ben helemaal verliefd op dit deel! Van dezelfde uitgeverij ontving ik ook onverwachts het derde deel in de Setne-serie, De verloren ziel, een serie over het oude Egypte. Ik ben nog niet aan de serie begonnen, maar dankzij de uitgeverij kan ik nu direct verder in alle delen. Dankjewel Xander uitgevers! Van uitgeverij Fontein ontving ik de nieuwste Jojo Moyes (whaaaaaaaaah) Jij & ik, een prachtige verhalenbundel inclusief lintje! Nu al een van mijn mooiste boeken in de kast, denk ik!

In oktober ging ik met mijn moeder een nachtje weg naar Haarlem en Amsterdam en ik kon Haarlem natuurlijk niet verlaten zonder even bij boekhandel de Vries naar binnen te gaan. Ik verliet de winkel niet met lege handen, want ik kreeg de hardcover van het nieuwste boek van John Green van mijn lieve mama! Schildpadden tot in het oneindige is een prachtig verhaal en mijn recensie verscheen afgelopen week al online! Daarnaast doken we ook nog even de kringloop in en ging ik naar huis met een de nieuwste druk van Vallen en Vleugellam. I like!

Ook maakte ik mijn verzameling van de boeken van Armentrout compleet met Vertrouw op mij, die in de goodiebag van het CG presents Armentrout event zat. De cover is al net zo fijn als alle andere en past precies bij de rest!

Eind oktober reisde de (bijna) voltallige Feelgood club van 10 af naar Amstelveen voor een gezellige meeting. Ik stapte de trein in met een volle tas met boeken en kwam thuis met maar drie titels! Ik ruilde mijn exemplaar van Voor jou voor de eerste druk (de prachtige groene cover) met Marieke. Ik ben zo blij dat ik deze druk eindelijk in mijn bezit heb! Dankjewel Marieke. Van Sanne kreeg ik Rode rozen en tortilla’s, een boek waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Voor onze meeting hadden we lootjes getrokken als een soort hele vroege sinterklaas en daarbij namen we een boek uit onze eigen kast en kochten er wat kleine cadeautjes bij. Ik kreeg van Mandy In seizoenen. Ik had nog niet eerder van het boek gehoord, maar ik ben heel nieuwsgierig. Snel lezen dus!

Ik weet in ieder geval wat me de komende tijd te doen staat. Ik heb genoeg pareltjes om bij weg te dromen! Welke boeken heb jij in oktober toegevoegd? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.