Boekenbuit februari 2018

Hallo daar! Het is alweer de eerste woensdag van de maand, dus tijd voor een boekenbuit! Net als in januari heb ik wederom niet heel veel boeken aan mijn kast toegevoegd, en dat voelt goed! Op deze manier groeit mijn nog te lezen stapel niet de spuigaten uit en heb ik ook daadwerkelijk tijd om alle boeken redelijk snel te lezen. I love it! Kijk je gezellig mee naar mijn boekenbuit van februari? 

In januari kocht ik zelf geen enkel boek (* geeft schouderklopje*) en in februari ben ik eigenlijk ook behoorlijk goed bezig geweest op dat gebied. Ik kocht enkel twee boeken bij de plaatselijk kringloop, namelijk Ik krijg je wel van Sophie Kinsella en En toen vond ik jou van Kathleen MacMahon. Die eerste heb ik al eens gelezen, maar kocht ik toen als ebook. Ik vind ‘m er echter zo leuk uitzien dat ik ‘m gewoon in m’n kast wilde hebben! 🙂

Voor WLFG mocht ik een boek ontvangen voor een groepsrecensie, namelijk Verras me, de nieuwste Sophie Kinsella. Ik ben nog niet begonnen, maar ga dat heel snel doen want ik ben heel erg nieuwsgierig! Ook mocht ik een drukproef van de nieuwste Colleen Hoover ontvangen. Ik wil er nog niet al teveel over zeggen, maar Nooit meer is een boek die je niet van haar gewend bent. De recensie verschijnt rond de verschijningsdatum hier op de blog!

En in februari was het ook drie keer een klein feestje bij de brievenbus toen ik er recensie-exemplaren voor Favoritez uit mocht vissen (oké, de pakketjesman belde ook een keertje aan). Van uitgeverij De Fontein ontving ik Onder de huid, waar je de recensie al van hebt kunnen lezen. Van Uitgeverij Karakter ontving ik het eerste deel in een YA-serie, namelijk De overlevenden. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek en hoop er snel in te kunnen beginnen. Als laatste lag er heel spontaan en als een hele leuke verrassing Doe mij zo’n man van Xander Uitgevers in de bus! Dankjewel lieve mensen van de uitgeverijen!

Bescheiden buit toch? 😉 Welke nieuwe boeken heb jij in februari gekocht/gekregen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.