Boekenbuit november 2022

November was geweldig qua nieuwe boeken, maar ze zorgen ook een heel klein beetje voor leesstress, want het liefst lees ik ze allemaal tegelijk! Ik kreeg twee recensie-exemplaren, een paar mooie boeken voor mijn verjaardag en ik kocht zelf een aantal boeken. Lees je mee?

Begin november ontving ik van Uitgeverij de Fontein het nieuwste boek van Dani Atkins, Een hemel vol sterren. Mijn recensie lees je deze week online!

Voor een tour op Instagram ontving ik van Boekerij het nieuwe boek van Mona Kasten, Maxton Hall College. Wat een plaatje, joh! Mijn recensie lees je halverwege december online!

Voor mijn verjaardag kreeg ik vijf boeken. Van mijn ouders kreeg ik I Am Not Your Perfect Mexican Daughter en De kleuren van magie. Allebei heel benieuwd naar en beide liggen klaar om in december te lezen. Van mijn oma kreeg ik Zolang de citroenbomen bloeien, en wauw dit boek ziet er zo mooi uit! Van Vin kreeg ik Bibliophile, een prachtig boek voor boekenliefhebbers, ik zal er binnenkort iets meer over delen op Instagram. En oké, ik kocht zelf een boek, maar dat was een verjaardagscadeautje voor mezelf, mag toch? Tijdens een ‘verjaardagsdagje’ Den Haag kocht ik de limited edition van Het negende huis.

In november kwamen twee pre-orders binnen, namelijk Paris Daillencourt is About to Crumble en A Merry Little Meet Cute. Die eerste heb ik gelezen en was geen aanrader. Die tweede lees ik nu en ik vind ‘m vooralsnog fantastisch!

Daarnaast bestelde ik nog Hook, Line and Sinker via Bookspot (ik had een bon, dan telt het niet, toch?) en die was zo tof! Ook bestelde ik The Inheritance of Orquidae Divina, een boek dat ik in September in New York en Washington meerdere keren ben tegengekomen, dus toen ‘ie voor zo’n €10,- te koop was kon ik ‘m niet laten liggen. Telt dan ook niet, toch?

Als laatste kocht ik via Vinted How To Kill Your Family. Die lees ik nu en ik vind ‘m heel tof tot nu toe!

Welke boeken heb jij in november toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.