This month’s Favoritez #74 – november 2022

November was enorm fijn! Druk, maar wel fijn druk en vooral gevuld met leuke dingen. Ik heb ook veel foto’s gemaakt, dus dat is ook leuk. Kijk je gezellig mee?

Hoe cute is lieve Mango? Hij zit regelmatig zo voor het raam, in de hoop dat hij iets lekkers krijgt. Dat pootje!!

Lezen in de trein en extra leuk dat mijn boek bij mijn tas past, haha!

Ik begon november goed met een middagje schrijven bij Bagels & Beans in Utrecht, want het was mijn plan om mee te doen aan NaNoWriMo. Zoals de vorige keer is dat compleet mislukt, maar dat komt vooral omdat ik in november vooral druk bezig ben geweest met de vertaling waar ik aan werk.

Ik ging ook uiteten met het werk om een project van de zomer met z’n allen af te sluiten. Heel erg leuk en leuk om een aantal collega’s eindelijk een keer in het echt te ontmoeten. En hoe mooi is dit toetje?

Tegenwoordig werk ik bijna elke week minimaal vijf dagen, vier in loondienst en minimaal één dag ernaast voor mijn eigen bedrijf. Hartstikke leuk, maar koffie is dan absoluut welkom! En extra fijn: ik kocht een nieuw toetsenbord van Apple, zo kan ik nog beter werken, ha!

Spontaan op vrijdag de stad in voor lunch? Doen we gewoon!

Door de extra werkzaamheden rondom Favoritez heb ik niet altijd tijd om te bloggen, dus daar plan ik af en toe fijne momenten voor in. Plannen is daarmee wel key, hoor!

Let’s bake! Ik maakte deze (enorme) koeken naar een recept van OhMyFoodness, het waren witte chocolade speculoos koeken. Lekker, maar enorm zoet!

Avondje uiteten met papa en mama. We wilden eigenlijk naar De Smaak van Deventer (één keer per jaar in de Lebuïneskerk), maar het was er echt veel te druk helaas. We eindigden bij een sushi-restaurant. Ook niet verkeerd, haha!

Dit soort avondjes weet ik ook steeds vaker en meer te waarderen. Zeker als het boek ook nog eens een feestje is!

Hoe mooi is deze lucht? En er zit niet eens een filter overheen!

We gingen een nachtje naar Leiden. Kun je geloven dat ik daar nog nooit was geweest? We vonden het echt een leuke stad en gaan er ongetwijfeld nog een keertje heen. We hebben geluncht bij 30ML (tipje).

We gingen ook (voor de tweede keer) naar de musical Aladdin en het was wederom een feestje. Mocht je nog niet zijn geweest, ga dan nog snel!

Home made flammkuchen!

Ik deelde het al op Instagram en ik schreef er hierboven ook al over: ik werk op dit moment aan een vertaling voor April Books! Hartstikke leuk om te doen! Ik vertaal Best men, een boek dat volgend jaar tegelijkertijd met het origineel verschijnt. Het boek verschijnt op 3 mei!

Koffie to go in de trein. Voor het eerst in pak naar kantoor!

De zondag voor mijn verjaardag gingen we een dagje naar Den Haag, een van mijn favoriete steden van Nederland. We brunchten bij Club Vers en gingen daarna met Lau en Jools een taartje eten bij Hop & Stork.

Bij ‘Oud & Nieuw’ horen natuurlijk oliebollen, toch? De avond voor mijn verjaardag aten we daarom oliebollen in bed, haha! Iets met zelf tradities maken!

Jarig en daarom taart! Ik maakte deze witte chocolade kwarktaart met speculoos. Hij was goed gelukt!

De laatste zondag van de maand sloten we af bij Valencia, een van mijn favoriete restaurants in Deventer. Zo lekker! Echt, als je een keer in Deventer bent en je zoekt een fijn restaurant, ga naar Valencia!

En zelf sloot ik de maand af bij Bagels & Beans waar ik 15+ artikelen heb kunnen schrijven (waaronder dit maandoverzichtje!).

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.