This Month’s Favoritez #27 – November 2018

Wauw, wat is november voorbijgevlogen en ongelofelijk dat we alweer in de laatste maand van 2018 zitten! Ik heb heel erg veel zin in de laatste maand van het jaar en ben al allerlei plannen aan het maken voor een heel fijne afsluiter van het jaar! Maar eerst is het nog even tijd voor november, vind je niet? Vandaag blik ik terug op mijn maand met onder andere een aantal etentjes, een soort van familieweekend en mijn verjaardag. Kijk je mee? 

Oma werd in oktober 80 en dat vierde ze begin november toen de hele familie (z0 goed als) compleet was. Mijn oom en tante uit Canada waren over en dus tijd voor een feestje! Naast een feestje gingen we nog uiteten voor mijn vaders verjaardag (oeps, vergeten foto’s te maken) en gingen we brunchen met z’n allen. Erg leuk om iedereen weer eens samen te zien! ♥

Zoals ik al schreef gingen we met z’n allen brunchen en wauw, dat was zo ontzettend lekker! Ik weet niet of je ooit bent wezen brunchen bij Van der Valk, maar mocht je dit vandaag lezen voor 11:00 ga dan direct naar de dichtstbijzijnde vestiging, want wauw! Zo ontzettend lekker en vooral zoveel! Er is echt voor iedereen wat wils