This month’s Favoritez #20 – Maart 2018

Hallo april, daar ben je dan eindelijk! April is de maand dat wij voor bijna drie weken in Mexico zullen zitten en daar hebben we heul veel zin in! En vandaag is het natuurlijk Pasen, fijne dag vandaag! Voordat we heel veel paaseitjes gaan eten is het eerst nog even tijd om terug te blikken op maart, want eigenlijk was dat ook wel een hele fijne! Kijk je mee?

Wij begonnen de maand goed met een overnachting in Naaldwijk. We besloten de ene dag Rotterdam in te gaan en de andere dag Den Haag te bezoeken. Het was die week gigantisch koud, dus veel hebben we niet gedaan, maar natuurlijk bezochten we in Rotterdam wel de markthal (en aten we een heerlijke hamburger) en hebben we wat gewinkeld. Het was heerlijk om eventjes weg te zijn! ♥

In het maandoverzichtje van februari heb je het al kunnen lezen: we deden mee met televisieopnames van De perfecte vraag, een spelshow op SBS6. Zonder dat we het wisten werd de eerste aflevering al vrij snel uitgezonden en in die uitzending zat ik in de finale! Zie je jezelf daar opeens op tv, haha! Het was erg leuk en wat nog leuker was is dat mensen mij ook daadwerkelijk herkend hebben! De foto hierboven is niet van hele beste kwaliteit (en ook niet heel erg groot), maar toch!

In maart ben ik ook gezellig gaan lunchen met mama. We hadden afgesproken in Hengelo om vervolgens door te gaan naar een verjaardag te gaan en we hebben echt uren zitten kletsen. Zo gezellig! Helaas was ons broodje minder geslaagd.

De spontane uitjes zijn vaak het leukst en dat gold ook voor deze avond! Nog geen week van te voren kochten we via marktplaats twee tickets voor de show van Tineke Schouten en zaten we spontaan op de eerste rij! Hoewel ik zeker leukere shows van haar heb gezien, hebben we regelmatig dubbel gelegen om haar gekke en leuke typetjes!

Hoewel we de week ervoor nog geluncht hadden in Hengelo ging ik de week erna een dagje Deventer doen met mama. Ondanks dat ik al bijna drie jaar (wauw, wat gaat de tijd snel!) in deze stad woon zijn er altijd nog plekjes die ik niet ontdekt heb. Zo besloten we met een boekje allerlei leuke winkeltjes op te zoeken in de stad. En op die manier kom je bij hele mooie en lieve straatjes terecht!

Vorige maand stond er nog een cabaretvoorstelling op de planning, namelijk die van Jochem Meyer in Zwolle! Deze show was echt geweldig en ik zou ‘m iedereen aanraden, de tranen liepen over mijn wangen!

Aangezien we allebei nog het nodige nodig hadden voor de vakantie gingen we op zaterdag gezellig winkelen in Zwolle. Ik ben eigenlijk best goed geslaagd, met twee jurkjes, rokjes en wat shirtjes! Natuurlijk kon ik het niet laten om nog even de prachtige boekhandel Waanders in te lopen!

Op de blog was het afgelopen maand behoorlijk stil. Tenminste, er verscheen niet – zoals gewoonlijk – elke week vier artikelen online. Dat komt omdat maart een hele leuke, maar vooral gigantisch drukke maand was. Ik heb namelijk een nieuwe baan! Afgelopen maand ben ik al begonnen, maar officieel na onze vakantie begin ik bij de Primera bij ons om de hoek voor twee dagen per week! Heel erg leuk en ik ben er heel erg blij mee, maar dat zorgde er wel voor dat ik in maart al begon met inwerken. Daarnaast werkte ik ook nog wat uren bij Starbucks en dat zorgde ervoor dat ik soms weken van bijna 40 uur heb gewerkt. Naast al mijn andere uitjes bleef er dan weinig tijd over om te bloggen helaas! Gelukkig staan de komende weken wel gewoon 4 artikeltjes per week gepland, dus stay tuned! 

En wauw, wat was maart fantastisch wat betreft lezen. Vooral het begin van de maand zat ik in geweldige leesflow (vraag me niet waar ik de tijd op dat moment vandaan haalde) en ik las volgens mij in de eerste week al zes boeken weg! Fantastisch voor je TBR, kan ik je zeggen. Daarna heb ik ook veel mooie boeken gelezen (zoals Nooit meer van Colleen Hoover en Voor mij van Jojo Moyes) en is mijn resultaat van maart 14 gelezen boeken! Heel erg blij mee 🙂

Jeetje, wat een drukke maar vooral heerlijke maand was maart! Ik hoop dat – met Mexico – natuurlijk april nog beter gaat worden!

Hoe was jouw maand? Heb jij veel leuke dingen gedaan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.