De leukste series op Videoland

Op de blog zijn al regelmatig artikeltjes voorbij zien komen met toffe serietips. Deze meeste van deze series staan allemaal op Netflix, dus voor de meeste van jullie erg makkelijk om te kijken! De laatste tijd waren wij een beetje een Netflix-moe en konden niet echt een toffe serie vinden. Veel hadden we al gezien en een aantal spraken ons gewoon niet aan. Ik besloot een proefabonnement af te sluiten bij Videoland en vandaag deel ik mijn tips met jou! 

Hoewel Videoland niet kan tippen aan het aanbod van Netflix, is het af en toe best lekker om even af te wisselen. Het aanbod verschilt veel met onze vertrouwde dienst en zorgt ervoor dat je binge-avondje er net iets anders uit ziet. Videoland is natuurlijk een Nederlandse dienst, waardoor je heel veel Nederlandse tv-serie, programma’s en films tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan programma’s zoals Weet ik veel, Zwarte tulp of De tv-kantine. Kan best leuk zijn op z’n tijd, maar gelukkig hebben ze ook een paar toffe internationale series voor je klaar staan. Keek je vroeger altijd naar misdaadseries, zoals NCIS, Criminal Minds of Hawaii Five’O? Ook deze series staan er (soms met heel veel seizoenen) online! Veel kijkplezier!

The Good Doctor
Mijn ultieme favoriet? The good doctor! Echt een heerlijke ziekenhuisserie, met een hele toffe en vooral originele invalshoek. In deze series staat chirurg in opleiding Shaun Murphy centraal. Shaun is echt niet een ‘normale’ chirurg, maar hij heeft autisme. Een hele mooie serie die laat zien hoe het in eerste instantie is om met autisme te leven, maar vooral om je daardoor juist helemaal niet uit het veld moet laten slaan. Yes, absoluut een must watch!
Het eerste seizoen staat nu gedeeltelijk op Videoland en elke maand verschijnt er een nieuwe aflevering online. 

Younger
Nog een hele fijne serie die wat mij betreft echt bovenaan je lijstje met favoriete sitcoms behoort. Ik schreef er al eerder een artikel over, maar Younger is zo’n fijne serie. Vooral voor boekenliefhebbers zijn dit stuk voor stuk heerlijke 20 minuten om te kijken! Met de 40-jarige Liza die zich voordoet als iemand van 26 kan het niet anders dan dat er hilarische momenten ontstaan. Dat het zich allemaal afspeelt bij een New Yorkse uitgeverij is een fijn extraatje. Kijken dus!
Younger bestaat uit 4 seizoenen en die staan allemaal op Videoland. Veel plezier met bingen! 

Criminal Minds: Beyond borders
Niet perse een echte topper of een must watch, maar misschien wel leuk om eens te kijken. Wij hebben afgelopen week het eerste (en tevens enige seizoen op Videoland) gekeken en hoewel we het leuke tijdsbesteding vonden en af en toe een aflevering keken, is het geen binge worthy serie. Wel een fijn pluspunt zijn alle mooie landen die ze aandoen. Ondanks dat ze daar niet hele fijne taferelen tegenkomen en ze ook niet de fijnste mensen uit de bevolking laten zien is het toch leuk om via deze serie de wereld een beetje te zien.
Het eerste seizoen staat op Videoland. Deze serie is een spin-off van de serie Criminal Minds, die ook op Videoland staat met 12 seizoenen. 

Grey’s Anatomy
Grey’s is de langst lopende serie die ik volg (en ja, ik heb echte alle afleveringen gezien) en wat een feestje dat deze op Videoland staat! Ik duim al jaren dat ik ‘m op Netflix kan kijken, maar Videoland heeft geantwoord op deze smeekbedes! Het is misschien veel om 13 seizoenen achter elkaar te kijken (zelfs diehard fans zouden uiteindelijk afhaken denk ik), maar zeker leuk om de eerste afleveringen eens terug te kijken als je nog steeds bij bent! Zo’n fijne serie met net zulke fijne personages! ♥
Op dit moment staan 13 seizoenen op Videoland. Je kunt dus even vooruit! 

The Good Fight
Dit is een spin-off van The Good Wife (deze serie staat op Videoland, maar ook op Netflix en ook zeker een aanrader). Wat ik juist heel erg tof vind aan The Good Fight dat het een stuk actueler is dan ‘mama-serie’ The Good Wife. Beide series zijn heel erg tof en echte advocatenseries, maar The Good Fight heeft net iets mijn voorkeur. Helaas zijn daar nog niet zo heel veel afleveringen van.
Het eerste seizoen staat nu op Videoland en het tweede seizoen komt binnenkort wekelijks online. 

Quantico
Fan van series waarbij je elke aflevering op het verkeerde been wordt gezet, uiteindelijk iedereen verdenkt en die lekker actueel en origineel is? Dan moet je zeker Quantico gaan kijken! In deze serie volgen we een groep mensen die toegelaten zijn tot de FBI Acadamy in Quantico. De serie speelt zich af op twee verschillende momenten: tijdens de opleiding en vanaf het moment dat er een terroristische aanslag wordt gepleegd. Heel erg spannend en wederom, je vertrouwt niemand!
Past dit helemaal in je straatje? De eerste twee seizoenen staat op Videoland! 

Unforgettable
Oké, ik geef toe, ik kan niet heel veel zinvols zeggen over deze serie aangezien ik enkel jaren geleden de eerste paar afleveringen heb gezien, maar wat ik er van heb gezien vond ik heel erg tof. Misschien ga ik deze binnenkort maar eens samen met mijn vriend kijken. In Unforgettable volgen we Carrie die een bijzondere gave heeft, ze kan namelijk niets vergeten. Erg handig als je bij politiewerk alles in tot details kunt herinneren.
Op dit moment staan er vier seizoenen van Unforgettable online. 

Secret & Lies
Deze serie heb ik een aantal jaren geleden gekeken en is wederom een aanrader als je fan bent van die verhalen waarbij je constant op het verkeerde been wordt gezet. In deze serie wordt er een kinderlijkje gevonden (dat is behoorlijk creepy) en wordt er ook nog een hele vriendelijke man verdacht. Heeft ‘ie het gedaan of niet? Gewoon lekker gaan kijken, dus!
Een fijne serie voor op een fijne zondag: er staat één seizoen online met daarin 10 afleveringen. 

Heb jij een abonnement op Videoland? Welke serie zou jij graag willen zien?

Veel kijkplezier!

Liefs,
Marleen

PS. Op Videoland vind je niet alleen heel veel series, maar staan er ook een aantal hele toffe films online! Dat lijstje lees je hier binnenkort! 

PPS. Nog niet helemaal overtuigd of Videoland iets voor jou is? Je kunt het 14 dagen gratis uit proberen (en dat moet in principe genoeg zijn om een aantal van deze series te kunnen bingen ;)). 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.