Toffe films op Prime Video #2

Het is alweer een hele tijd geleden dat er hier een artikel op de blog verscheen met tips voor toffe films of series. Sinds het begin van de lockdown in maart hebben wij naast Videoland en Netflix ook Prime en je kon hier al eerdere tips voor series en films lezen. Vandaag volgt een tweede lijstje met filmtips! Kijk je gezellig mee?

Dolittle
Een van de tofste films die ik vorig jaar in de bioscoop zag is toch wel Dolittle. Deze film is zo mooi neergezet en soms zelfs een beetje emotioneel! Prime is lekker bezig waar het gaat om recente films uit de bioscopen te tonen en Dolittle is toch wel een grote favoriet hoor! Prachtige sfeer, goede acteurs en natuurlijk te schattige dieren! Kijken die hap!
Waardering: *****

Love, Simon
Yes, Love, Simon is te zien bij Prime! Ik keek de film Jaren geleden met Janneke in het prachtige Tuschinsky en sindsdien heb ik de film niet meer gezien. Ik ben echt fan van het boek én de film en heb nu al weer zin om de film opnieuw te kijken. Zo lief, schattig en romantisch! O en oreo’s natuurlijk… 😉
Waardering: ****

The Wolf’s Call
Een Franse film en wat voor één! Ik ben echt gefascineerd door de hele wereld van onderzeeërs en submarines en in The Wolf’s Call speelt een Franse gevechtsboot een rol en een mogelijke derde wereldoorlog. Wij hebben ‘m al drie keer gezien, zo goed vinden we ‘m dus. Ze spreken dus Frans, dus daar moet je van houden, maar een dikke aanrader!
Waardering: ****,5

Cats
Deze film is leuk, maar ik moet wel toegeven dat mijn verwachtingen hoger waren toen we de film in de bioscoop zagen. Wel vind ik het heel tof dat er zoveel bekende mensen in spelen en de muziek is natuurlijk fantastisch. Zelf heb ik de originele musical (nog) nooit gezien, dus dit was wel een hele leuke kennismaking met het verhaal.
Waardering: ***

Just Mercy
Wauw, deze film is echt enorm indrukwekkend. Just Mercy draait om het waargebeurde verhaal van een advocaat die strijdt voor een man die ten onrechte de doodstraf opgelegd heeft gekregen. Ik ben dol op dit soort drama’s en deze film met Jamie Foxx en Michael B. Jordan is echt eentje van de hoogste plank. Kijken dus!
Waardering: *****

Fisherman’s Friends
Ben je fan van de boeken van Jenny Colgan? Dan is deze film waarschijnlijk ook wel iets voor jou! Ik had bij het kijken van deze film echt het idee alsof ik in een boek van Colgan was beland, alleen draait het nu om een een groep mannen die werken als vissers (De kleine bakkerij aan het strand, anyone?). De muziek, de sfeer, alles klopt. Gegarandeerd kijkplezier!
Waardering: ****

Poms
O, mensen, deze film is zo lief en schattig! Poms draait om een stel bejaarde dames die cheerleaders willen worden en hiervoor gaan trainen. Met alle lichamelijke ongemakken is dat niet zo makkelijk, maar ze gaan voor de winst bij de kampioenschappen! Zo’n toffe film, helemaal zin om ‘m opnieuw te kijken!
Waardering: ****

Joker
Zelf ben ik niet zo’n enorm grote fan van deze film, maar het is wel een van de populairste films van vorig jaar en met een 8,5 op IMdb wil ik je ‘m toch tippen. Acteur Joaquin Phoenix speelt zijn rol met verve en maakt deze film echt, maar verder vond ik ‘m niet echt denderend.
Waardering: ***

Heb jij al ‘kennisgemaakt’ met Prime? Heb je nog tips voor een toffe film?

Liefs,
Marleen

Lees hier de andere artikelen over Prime:
Toffe series op Prime Video
Toffe films op Prime Video

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.