Series van de laatste tijd

Naast (heel veel) lezen kijk ik ook best wat series. Nu is dat wel stukken minder door alle toffe boeken die ik het liefst allemaal tegelijk zou willen lezen, maar toch heb ik de laatste tijd een aantal series gekeken en die wil ik graag met je delen. Kijk/lees je mee?

Criminal Minds
Op dit moment zitten Vin en ik midden in Criminal Minds. Het is een vrij oude serie (in ieder geval wel de eerste seizoenen) en we zijn inmiddels bij seizoen 5. Hoewel de eerste seizoenen vrij slecht in elkaar zaten, is het ook een vermakelijke en best spannende serie. Het komt regelmatig voor dat we een paar afleveringen achter elkaar kijken. De serie is inmiddels (sinds 2020) afgelopen en telt in totaal 15 seizoenen (te zien op o.a. Videoland). Ik weet niet of wij de complete serie helemaal achter elkaar gaan kijken, maar tot nu toe zijn we nog niet uitgekeken.

Allerlaatste seizoen van Lucifer
Op dit moment ben ik halverwege het allerlaatste seizoen van Lucifer. Ik geef toe, ik had niet heel veel behoefte om deze serie nog te kijken, maar ik ben stiekem ook wel weer benieuwd hoe ze deze hebben afgesloten. En tja, tijdens het kijken is het ook wel weer leuk haha. Geen serie die ik op dit moment nog binge, maar tijdens het strijken kijk ik vaak een afleveringetje.

S.W.A.T.
Voordat we begonnen met Criminal Minds hebben we eerst drie seizoenen van S.W.A.T. (te zien op Videoland) gekeken. Ik had niet hele hoge verwachtingen, maar het was echt een verrassend goede serie. Spannend, leuke ontwikkelingen rondom de karakters en er wordt veel aandacht aan belangrijke en actuele onderwerpen gegeven. Nu al zin in de volgende seizoenen!

Het derde seizoen van Station 19
Toen het derde seizoen van Station 19 te zien was met Disney+ begonnen we gelijk. Ik hou echt van deze serie en na de laatste aflevering zat ik gelijk klaar voor seizoen 4. Die is helaas nog niet te zien in Nederland, maar wel weer een heel sterk seizoen hoor! Aanrader (zeker als je van Grey’s Anatomy hebt genoten) als je deze serie nog niet hebt gezien.

Clickbait
Clickbait was een fijne serie voor tussendoor. Zonder al teveel verwachtingen begonnen we in deze serie, maar ik ben niet teleurgesteld. Het is een actuele serie met een best wel duister randje. Je wordt best vaak op het verkeerde been gezet en het einde vond ik sterk. Het is een serie van 1 seizoen met 10 afleveringen. Erg fijn voor tussendoor!

Hawkeye
Hallo, Marvel fan hier! Ik keek enorm uit naar de serie rondom Clint Barton, oftewel Hawkeye en wauw, wat een toffe serie! We hebben elke week direct de nieuwe aflevering gekeken (en de laatste in Mexico eind december) en het is echt een van mijn favoriete Marvelprojecten geworden. Oké, het kon niet tippen aan The Falcon and the Winter Soldier (want, hallo: BUCKY!), maar zeker een aanrader. Ik ben ook benieuwd wanneer en hoe we meer van Kate Bishop gaan zien.

Pitch
Dit is alweer een tijdje (maandje of vier) geleden, maar het was wel een leuke serie. Deze serie draait om de eerste vrouwelijke pitcher in de Major League. Lekker feministisch. Het einde vond ik een beetje jammer, want het is een beetje een open einde, maar desalniettemin, leuk en fijn voor tussendoor!

En dan zijn er nog een aantal series die ik binnenkort nog wil kijken.

Manifest (Netflix)
Ik heb echt wisselende verhalen gehoord, maar wil het toch zelf beoordelen. Het idee achter de serie klinkt namelijk wel tof. Wie weet kijken we deze wel tijdens een ‘pauze’ van Criminal Minds.

Seizoen 3 van New Amsterdam (te zien op Videoland)
Hier heb ik ook vet veel zin in. Eigenlijk was ik van plan om eerst twee of drie seizoenen van Criminal Minds te kijken en dan even af te wisselen met een andere serie, maar tot nu toe is Criminal Minds te verslavend en elk seizoen eindigt weer met een cliffhanger.

Seizoen 9 van The Blacklist (Videoland)
Voor deze serie geldt een beetje hetzelfde als seizoen 3 van New Amsterdam, al zal het bij The Blacklist wel fijn zijn als het hele seizoen beschikbaar is. Maar de serie gaat eind februari weer door t/m mei, dus wie weet wacht ik wel totdat alles online staat!

Reacher (Prime Video)
Deze serie zie ik steeds voorbij komen op Instagram (iets met een knappe acteur?), dus deze is ook op mijn to watch list beland, haha!

Pam & Tommy (Disney+)
Eigenlijk wil ik deze serie maar kijken op één reden: SEBASTIAN STAN. Maar daarnaast hou ik ook wel van dit soort series die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Zodra ik klaar ben met Lucifer, begin ik in deze. Hopelijk staan dan alle afleveringen online, haha!

Welke serie heb jij de laatste tijd gekeken? En heb je nog een tip?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.