7x films die ik de laatste tijd heb gekeken

Naast het lezen van heul erg veel boeken heb ik de afgelopen weken en maanden ook een aantal films gekeken. Een aantal daarvan zijn echte aanraders en moet je gewoon gaan kijken, sommigen kun je misschien beter overslaan (en toch een tof boek erbij pakken). Vandaag deel ik 7 films van de afgelopen tijd met jou! Kijk je mee? 

Ocean’s 8
Het is alweer een paar maanden geleden dat deze film in de bioscopen draaide, maar het blijft een toffe film! Ik heb er maanden naar uitgekeken en zodra het vierde deel in de Ocean’s reeks in de bioscoop draaide ging ik er met mijn vriend heen. Het is een hele fijne en hilarische must see mét een hele lading bekende actrices, maar ik had er toch iets teveel van verwacht. Desondanks is het echt een aanrader en moet je ‘m echt gaan kijken als je fan bent comedy’s met badass personages en heel wat actie!
Waardering: ****

Love, Simon
Zo, zo schattig! Met Janneke ging ik in Amsterdam naar deze film en wat hebben we genoten! Love, Simon is de boekverfilming van Simon vs. de verwachtingen van de rest van wereld en het is zo’n ontzettend goede film geworden. Met een belangrijke boodschap is dit een film die iedereen gezien moet hebben en niet alleen de YA-fans. De personages zij goed gecast en het past allemaal perfect naast het boek. I loved it en ik kan niet wachten om deze film voor een tweede keer te gaan kijken.
Waardering: *****

Escape room
Oké, ik ben echt compleet geen fan van horrorfilms. Daar loop ik het liefst met een grote boog omheen en de horrorfilms die ik ooit heb gekeken zijn op 2 vingers te tellen. Vorig jaar december draaide Escape room in de bioscopen en deze film was een soort combi van horror en thriller. Aangezien wij fan zijn van escape rooms wilde ik deze film (na ongeveer 6 maanden zeuren van mijn vriend) wel een kans geven. En O MY GOD wat een ongelofelijk slechte film, haha! Het horrorgedeelte waar ik in eerste instantie een beetje tegenop zag viel echt reuze mee en was zelfs het beste gedeelte van de film (ook het enige goede van de film). De film begint allemaal heel erg vaag en eindigt nog vager met een enorm open einde. Nee, deze film zou ik echt overslaan. Mocht je ‘m toch willen kijken, hij is te zien op Videoland (zeg niet dat ik je gewaarschuwd hebt).
Waardering: * 

Mamma mia 2: Here we go again
Yay, wel een hele grote aanrader! Het langverwachte vervolg op Mamma Mia draait deze zomer in de bioscoop en die moet je sowieso gaan bekijken! Hij is zo leuk, echt een enorm feestje om te kijken. De muziek is uiteraard weer fantastisch (ik luister zelfs nu de playlist van de film ♥) en het is gewoon genieten. Samen met mama ging ik naar de bioscoop en ik wil ‘m eigenlijk gewoon nog een keertje kijken, zo leuk vind ik ‘m. Jup, aanrader!
Waardering: *****

The spy who dumped me
Afgelopen weekend ging ik naar deze film en hij was leuk. Dat is eigenlijk ook het enige wat ik erover kan zeggen, haha. De film was grappig en ik heb regelmatig hardop gelachen, maar echt heel bijzonder was ‘ie niet. Je moet deze film ook niet overanalyseren, want dan kom je erachter dat ‘ie eigenlijk best slecht is. Een grappige film voor tussendoor, die je niet perse in de bioscoop hoeft te zien. Daar komt het eigenlijk wel een beetje op neer.
Waardering *** 

Escape plan 2
Een hele goede thriller die ook echt goed in elkaar zit is Escape room. Een tijdje geleden verscheen blijkbaar deel 2, waar ik echt niets van mee heb gekregen en opeens konden we ‘m kijken via Pathé Thuis. Ik was heel erg benieuwd of het vervolg net zo goed zou zijn dus we begonnen vol goede moed. Helaas is dit deel een soort herhaling van het eerste deel, hoewel de gevangenis waar ze uit moeten ontsnappen wel iets meer high tech en wel gaaf is. Alsnog heb ik ‘m met redelijk veel plezier gekeken, maar verwacht er niet al teveel van.
Waardering: ***

Game night
Deze film wilde ik heel graag in de bioscoop kijken, maar om een of andere reden kwam het er niet van. Gelukkig keken we ‘m vrij snel thuis via Pathé Thuis (echt een fijne app waar je regelmatig voor weinig de nieuwste films kunt kijken). Deze zat gelukkig wel heel erg goed in elkaar en was een fijne combi van humor en hele spannende momenten. Yes, dit is echt een aanrader en ook zeker heel erg leuk om samen te kijken met je vriend(in)!
Waardering: ****

Welke films heb jij al gezien? En welke zou je nog graag willen kijken?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.