Films in 2018 die ik graag wil kijken

Hoewel ik niet heel erg vaak naar de bioscoop ga, vind ik het wel heel erg leuk om films te kijken. Vorig jaar verschenen er een aantal topfilms (waaronder Beauty and the Beast) in de bioscoop, maar ook in 2018 zal ik hopelijk regelmatig in de bioscopen te vinden zijn! Kijk je gezellig mee?

All the money in the world 
Deze film draait vanaf morgen in de bioscoop en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de ontvoering van de kleinzoon van de rijkste man ter wereld. Het lijkt me ontzettend spannend, maar ook de liefde die een moeder voor haar zoon voelt spat denk ik van het scherm af. Ik ben benieuwd!
Deze film draait vanaf 11 januari in de bioscoop. De trailer kun je hier bekijken

Darkest Hour
Films over de oorlog weten mij altijd te trekken en Darkest hour vertelt het verhaal van Churchill in de vooravond van WOII. De acteur die Churchill speelt, doet het volgens mij echt heel erg goed, dus ik ben heel erg benieuwd!
Darkest hour draait vanaf 18 januari in de Nederlandse bioscopen. Wil je de trailer bekijken? Klink dan hier

Deep/Diep in de zee
Of ik deze film echt in de bioscoop wil gaan zien is de vraag, maar het lijkt me echt een leuke, schattige en grappige animatiefilm om een keer op een druilerige zondagmiddag te kijken. In 2100 is de wereld verlaten door de mensheid en leven er alleen nog maar bijzondere wezens. Deep is een octopus die een nieuw huis moet gaan zoeken en krijgt daarbij hulp van twee vriendjes. Cuteness alert! 
Deze film draait vanaf  24 januari in de bioscoop en de trailer bekijk je hier

Fifty Shades Freed
Daar is ie dan eindelijk, het laatste deel in de Fifty shades serie. Ik kijk er echt naar uit om naar deze film te gaan en ben heel benieuwd hoe ze het laatste boek op film hebben proberen te krijgen. Gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten! 🙂
FSF draait vanaf 8 februari in de bioscoop. De nieuwste trailer bekijk je hier

The Post
In 2015 verscheen Spotlight, een film over journalisten die de misstanden in de kerk aan de kaak stelden.  Dit jaar verschijnt The Post, een film waarin journalisten het verhaal van de ‘Pentagon Papers’ boven water proberen te halen en hierdoor een aantal Amerikaanse presidenten in diskrediet kunnen brengen. Spotlight vond ik erg spannend en ik ben ook heel erg benieuwd naar The Post. Dat Meryl Streep een hoofdrol heeft is een fijne extra.
Deze film draait vanaf 2 februari in de bioscoop. De trailer is hier te bekijken

Every Day
Deze titel is een boekverfilming van Elke dag, boek van David Levithan. Het boek staat overigens al jaren in mijn kast, maar ik moet er nu echt nodig in beginnen. Zeker als ik het boek voor de film wil lezen. Het verhaal lijkt me heel erg tof, dus hoog op mijn to be read én to be watch lijstje!
Every Day draait vanaf 22-2 in de bioscopen. De trailer kun je hier kijken

A Wrinkle in Time
Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat ik er hiervan moet denken, maar de trailer ziet er wel heel erg mooi en vooral spectaculair uit. Heb me ook nog niet echt verdiept waar de film over gaat eigenlijk. Waarschijnlijk ga ik ‘m ook niet in de bioscoop kijken, maar ik wil het uiteindelijk wel gaan zien haha #lekkervaagallemaal.
Deze film draait vanaf 8 maart in de bioscoop. Klik hier voor de trailer

Peter Rabbit/Pieter Konijn
Yes, weer een leuke animatiefilm! Ik hou ervan. Wederom niet een film die ik in de bioscoop zal gaan kijken, maar wel eentje die ik sowieso wil zien. En kijk dan hoe cute!
Draait vanaf 28 maart in de bioscopen en hier kun je de (Engelse) trailer bekijken

Midnight Sun
Tijdens de Hebban Club dag in juli vertelde uitgeverij Best of YA heel geanimeerd over dit boek en de bijbehorende film die afgelopen najaar zouden verschijnen. Uiteindelijk is dit verplaatst naar het voorjaar, maar ik ben nog steeds heel erg nieuwsgierig. Count me in!
Midnight Sun draait vanaf 19 april in de bioscoop (het boek verschijnt op 31 januari) en hier is de trailer te bekijken

Escape plan 2
Ik ben dol op thrillers en dan vooral thrillers die heel heel erg goed in elkaar zitten. De eerste film die in 2013 verscheen was echt een topper (staat op Netflix overigens) en ik ben heel benieuwd naar het vervolg die in mei zal verschijnen. Er is nog niet heel veel over de film bekend en er is ook nog geen officiele trailer uitgegeven, maar nieuwsgierig ben ik in ieder geval.
De film draait vanaf 17 mei in de Nederlandse bioscopen. 

Ocean’s 8
Ik denk dat ik het meest naar deze film uit kijk dit jaar. O my, de trailer is zo gaaf en wat een toffe actrices spelen er mee! Sowieso vond ik de Oceans film hartstikke gaaf (ondanks dat ze behoorlijk oud waren toen ik ze keek), maar een film met een aantal kick ass vrouwen? Yes, Count me in!
Deze film is vanaf 21 juni te zien en hier bekijk je de (hele toffe) trailer

Jurassic World: Fallen Kingdom
Eerlijk gezegd heb ik tot nu toe nog niet heel veel met die Jurassic films gehad, ik heb alleen die laatste gezien. Die vond ik wel heel erg tof, dus ik ben zeker van plan om deze ook te gaan kijken. Ook al is het allemaal behoorlijk nep, de films zitten wel goed in elkaar.
Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 6 juni in de bioscoop. De trailer kun je hier bekijken

Love, Simon
Aaah nog een YA-boekverfilming! Het uberschattige verhaal van Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld kunnen we dan eindelijk in de bioscoop bekijken. Ik heb er zoveel zin in! ♥
Love, Simon draait vanaf 14 juni in Nederland. Check hier voor de trailer

Mamma Mia 2: Here we go again
Ik had nooit verwacht dat er een vervolg op Mamma Mia zou komen, maar deze zomer kunnen we los gaan. Het verhaal van Donna wordt dit keer verteld, toen ze de een stuk jonger was en de drie mannen leert kennen. Het belooft wederom een feestje te worden en ik kan nu al niet wachten om te gaan.
Mamma Mia 2 draait vanaf 19 juli in de bioscopen. Hier kun je de trailer bekijken

Zwaar verliefd
Ik ben niet zo’n hele fan van Nederlandse films, maar ergens ben ik wel benieuwd naar de verfilming van Chantal van Gastels eerste boek: Zwaar verliefd. Het is een heerlijke chicklit, dus hopelijk komt dat ook goed aan bod op het grote scherm.
Deze film draait in oktober in de bioscopen. Er is nog geen trailer beschikbaar. 

The Nutcracker and the four realms
Volgens mij is dit echt een perfecte kerstfilm. Ook al draait ie al in november, dit is echt zo’n film die je met de hele familie op kerstavond kunt gaan kijken. De trailer is echt een plaatje en ik ben nu al verliefd. Ik voel een Beauty and the Beast 2.0 aankomen! ♥
Deze film kun je vanaf 2 november gaan bekijken. De trailer vind je hier

Wauw, zoveel toffe films die dit jaar verschijnen en dan heb ik er waarschijnlijk ook nog een aantal gemist! Naar welke films kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

PS. GA NAAR DE GREATEST SHOWMAN, JE GAAT ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN! ♥

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Naar A Wrinkle in Time en The Nutcracker kijk ik ook heel erg uit. Bij Mamma Mia ben ik bang dat ik dit deel 2 niet zo leuk ga vinden als deel 1. Maar van de andere kant ben ik wel erg benieuwd naar wat ze ervan gemaakt hebben. En The Greatest Showman inderdaad, maar die ga ik binnenkort afvinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.