Obsessie – Jodi Ellen Malpas

Jaren geleden, een van de voor mij eerste erotische series, las ik de Mijn man-trilogie van Jodi Ellen Malpas. Een foute en opwindende serie die ik toen met heel veel plezier heb gelezen. Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat er een lang verwacht vierde deel in de serie verschijnt, yay! Tijd om de boeken te herlezen en natuurlijk de recenseren, zodat we met z’n allen goed voorbereid deel vier kunnen verslinden! Lees je mee? 

Als interieurontwerper Ava OShea voor een opdracht naar het luxe hotel The Manor wordt gestuurd, weet ze niet wat ze moet verwachten. Maar aan een ontmoeting met Jesse Ward had ze niet verwacht: een rijke, arrogante en mysterieuze zakenman, die onweerstaanbaar en meer dan een tikkeltje stout is. Ava probeert wanhopig niet voor hem te vallen en probeert hem te ontvluchten. Maar Jesse wil meer en laat haar niet gaan. Hoe lang kan ze hem weerstaan…?

Het staat al op de cover, maar ik denk dat deze serie echt een van de foutste in het genre is. Fout, maar wel op een hele goede en verslavende manier fout. De relatie tussen Jesse en Ava is vanaf hun eerste ontmoeting ontzettend intens en ondanks de heel veel pagina’s zul je dit boek ongetwijfeld verslinden, enkel omdat je steeds maar meer, meer en meer wilt. Obsessie heeft veel bekende aspecten die je in veel andere erotische romans tegenkomt (zoals de dominante man, bijzondere seksvoorkeuren etc.), maar de intensiteit tussen Jesse en Ava geeft nog wel dat extra beetje originaliteit aan de serie. Op het eerste gezicht lijkt de relatie behoorlijk ongezond, maar de manier waarop de personages met elkaar omgaan laat je dat compleet vergeten.

Naast heel veel steamy momenten zit er ook behoorlijk veel humor in het verhaal. Jesse wil Ava niet vertellen hoe oud hij is en dit resulteert in een hilarisch spelletje ‘leeftijd raden’ tussen beide. Ava is daarnaast een heerlijke flapuit en vloekt regelmatig als een bootwerker, tot grote ergernis van Jesse. De dynamiek tussen die twee – buiten de lakens – is ook heerlijk om te volgen en al gauw zit je helemaal in de wereld van het aantrekken en afstoten.

Zoals ik hierboven al schreef zitten er behoorlijk veel hete momenten in het boek en die zijn behoorlijk verslavend. Echter is het soms een beetje teveel van het goede. Ik denk dat er geen hoofdstuk voorbij gaat zonder dat er wat naakte lichaamsdelen in het spel zijn. Natuurlijk niet heel erg gek als je een erotische roman aan het lezen bent, maar soms had het voor mij wel iets minder gekund. Jesse en Ava hebben allebei zoveel inhoud en daar hadden we best iets meer van mogen zien. Gelukkig hebben we nog drie delen te gaan! 🙂

Obsessie is een verslavend en intens eerste deel in de erotische Mijn man-serie. Ik vond het weer heerlijk om Jesse en Ava opnieuw te leren kennen en ik kan niet wachten om de rest van de delen te verslinden. Weliswaar kent het boek heel erg veel steamy moments, maar alsnog is deze serie een heerlijke, foute aanrader!

Kende jij de Mijn man serie al?

Liefs,
Marleen

Titel: Obsessie ♥ Auteur: Jodi Ellen Malpas ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 489 ♥ ISBN: 9789401604420 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.