Dit kun je zien met STAR op Disney+

Sinds eind februari heeft Disney+ een nieuw onderdeel gelanceerd: STAR. Waar Disney+ eerst voornamelijk draaide om de bekende Disney en Pixar films, is er nu een groter aanbod aan toegevoegd. Speciaal voor deze lancering zette ik Disney+ weer aan en ik vertel je vandaag welke films en series in het nieuwe aanbod me aanspreken.

Grey’s Anatomy
De eerste 16 seizoenen zijn te zijn op Star. Toegegeven, ik heb al deze seizoenen al gezien én ze zijn momenteel ook te zien via Prime en Videoland, maar mocht je geen abonnement op deze streamingsdiensten hebben, dan is Disney+ wel je redding. En je hebt natuurlijk nooit genoeg van Grey’s Anatomy, toch?

9-1-1 & 9-1-1: Lone Star
Ik had van beide series nog nooit gehoord. 9-1-1 is een dramaserie waarbij first responders worden gevolgd (hou ik van). De eerste drie seizoenen staan op Star van deze serie. 9-1-1 Lone Star lijkt er een beetje op en heeft 1 seizoen (so far). Beide series staan nog op mijn to watch list.

Red Sparrow
Deze film komt uit 2018 en Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol. Ik wil ‘m al een tijdje kijken en nu met een tijdelijk abonnement op Disney+ is dit dus het uitgelezen moment. Ik hou wel van soort Russische spionage films.

Ready or Not
Ik ben dus compleet geen type voor horrorfilms, dus eerlijk gezegd weet ik niet zo goed waarom deze film op mijn to watch lijstje staat. Hij lijkt me best grappig, dus ik wil ‘m wel een kans geven. Wel onder een dekentje, haha.

Castle (alle seizoenen)
Vorig jaar hebben wij alle seizoenen van The Mentalist (te zien op Prime) gebinged en ik heb eigenlijk wel weer zin in weer zo’n binge. Castleis daar wat mij betreft helemaal geschikt voor. ALle 8 seizoenen zijn te zien.

Wild
Nog zo’n film die al jaren op mijn to watch lijst staat. Ik ben een groot fan van Reese Witherspoon, dus deze film moet ik gewoon kijken toch? Daarnaast hou ik ook gewoon van films die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Let’s watch!

The Resident
Op dit moment zijn we halverwege het tweede seizoen (er staan 3 seizoenen online) en ik ben best hooked! Sowieso ben ik een sucker voor een ziekenhuisseries en deze had ik nog niet gezien. Ik vind de angle van de misstanden en corruptive erg tof. Aanrader dus!

Scandal
Nog een serie die je echt gezien moet hebben. Het is van dezelfde makers van Grey’s, How To Get Away With Murder en Bridgerton en staat bomvol drama. Ik hou ervan en vind het jammer dat het is afgelopen.

The Hate U Give
Een paar weken geleden schreef ik al dat de verfilming van The Hate U Give nog op mijn to watch list stond en nu staat ‘ie op Disney+ haha! Snel kijken dus.

Love, Victor
Hier ben ik ook erg benieuwd naar. Elke week komt er een nieuwe aflevering op van ca 30 minuten. Het lijkt een beetje op Love, Simon (ook te zien op Disney+) en die is zo schattig. Yay, nu al zin in haha…

Big Sky
Als laatste staat Big Sky nog op mijn lijstje. Het is een serie waarbij er ook elke week een nieuwe aflevering op komt. Het is een volgens mij een spannende misdaadserie met veel drama, dus dan heb je me al.

Heb jij STAR op Disney+ al geprobeerd? Heb je nog tips?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.