Boekenbuit maart 2023

Ik heb in maart behoorlijk veel boeken toegevoegd, whoopsie! Maar wel allemaal toffe titels, dus ik ben natuurlijk een happy boekenwurm. Ik kreeg onder andere een paar recensie-exemplaren en kocht wat boeken via Vinted/Boekenkraam. Lees je mee?

Aan het begin van de maand werd ik verrast door The House of Books met een verrassingsexemplaar van De troostbibliotheek. Het boek stond in eerste instantie niet echt op mijn TBR, maar ik heb geen spijt dat ik deze heb gelezen. Mijn recensie verschijnt volgende week online.

Van Kosmos ontving ik een exemplaar van 101 essay’s die je denkwijze zullen veranderen (al ben ik dit boek vergeten op de foto te zetten). Op TikTok heb ik al meer over dit boek gedeeld, er staan zoveel mooie wijsheden in. Aanrader!

Van Boekerij ontving ik Dochter van scharlaken rozen, zo’n prachtige limited edition. En de binnenkant is ook al zo tof! Ik heb het boek inmiddels gelezen en mijn recensie verschijnt snel online.

Aan het einde van de maand ontving ik nog twee exemplaren van Boekerij. Als verrassing ontving ik de prachtige limited edition van Het gouden rijk, het derde deel in de trilogie over De bronzen stad. Hoe mooi is dit boek?! En daarnaast ontving ik ook het nieuwste boek van Julia Quinn. Mijn recensie van Een onverwacht duet staat later deze maand online.

Via Vinted kocht ik Grijs, Wees Lucie, When You Call My Name en Exes & O’s. Alleen die eerste twee heb ik gelezen, die andere twee blijven liggen tot na de wereldreis.

Via Boekenkraam kocht ik drie limited editions (het was wel de maand voor Limited editions, hè?), namelijk The Invisible Life of Addie LaRue, Red, White and Royal Blue en De glazen troon. Ze zijn gelukkig niet echt beschadigd, dus zo blij dat ik deze LE’s nu in de kast heb!

Tijdens een dagje Nijmegen kocht ik Alizeh van Tahereh Mafi. Ik had gehoopt dat ik er nog aan toe zou komen voordat we op reis gaan, maar dat gaat niet meer lukken. Heb ik iets om naar uit te kijken als we terugkomen!

En als laatste kreeg ik als verlaat verjaardagscadeautje van Jennifer De prins van Toorn (jawel, nog een LE) haha! Dit verhaal is zo tof en de buitenkant is misschien nog wel mooier!

Heel veel toffe boeken en ik ben er zo blij mee! De komende maanden zal ik natuurlijk (bijna) geen boeken kopen, dus best een fijne boekenbuit om mee af te sluiten, vind je niet?

Welk boek heb jij toegevoegd in maart?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.