De jacht – Elle Kennedy

Een van mijn favoriete auteurs is toch wel Ellen Kennedy. Inmiddels is de Off Campus afgerond in het Nederlands, maar gelukkig is daar de spin-off: Briar U! Met De jacht haalt Volt deze serie ook naar Nederland en ik kocht het boek een tijdje geleden. Vandaag lees je mijn recensie!

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:
– Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
– Zijn beste vriend is verliefd op me.
– En ik woon met hem in één huis.
Dat maakt op zich niet uit – ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons.
Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden…

Aan de ene kant vind ik dit boek echt heerlijk, want de personages zijn echt twee favorieten geworden. Fitz en Summer zijn allebei echt enorm tof, goed uitgewerkt en vooral samen pure perfectie. Maar aan de andere kant is het verhaal zelf vrij vlak. Er gebeurt niet enorm veel en soms gaat het ook heel erg snel. Qua uitwerking van het verhaal en de opbouw van de relatie tussen Fitz en Summer had iets meer gewerkt mogen worden.

Enorm pluspunt is hoe origineel Summer als personage is. Ze is geen standaard personage zoals we die veel in NA’s zien. Op het eerste gezicht is ze vrij oppervlakkig, maar Elle Kennedy heeft haar echt een diepere laag gegeven die goed is uitgewerkt. De manier waarop zij in het leven staat is lekker verfrissend, maar tegelijk laat de auteur ook heel goed zien dat een zonnestraaltje als Summer ook zeker problemen en angsten heeft. Zeker tegenover Fitz, die echt het tegenovergestelde is, laat mooi zien hoe Summer is.

Zoals we van Elle Kennedy gewend zijn is De jacht vrij luchtig en echt een heerlijk, steamy verhaal. Maar ook zit er een wat serieuzer randje in en dat maakt dit gewoon een heel fijn boek. Het einde had iets uitgebreider mogen zijn wat mij betreft, maar het best heftige einde geeft een mooie, diepere laag aan het boek. Al met al echt een fijne Elle Kennedy en zeker een goed begin van een nieuwe NA-serie!

Hoewel De jacht niet mijn favoriete boek is van Elle Kennedy zijn Summer en Fitz zeker wel favoriete personages. Ik wil absoluut meer van die twee! Gelukkig hebben we nog drie boeken in deze serie tegoed waar we Summer en Fitz vast af en toe wel voorbij zien komen!

Heb jij wel eens een boek van Elle Kennedy gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: De jacht ♥ Auteur: Elle Kennedy ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 363 ♥ ISBN: 9789021419152 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.