Boekenbuit maart 2022

Hello new books, I like you! Ik heb in maart weer prachtige boeken toegevoegd en extra fijn, op één na heb ik zo ook allemaal al gelezen! Lees je mee?

Begin maart lag Het geheime leven van Albert Entwistle in de bus. Ik was hier heel benieuwd naar, dus het duurde niet lang voordat ik hierin begon. Mijn recensie lees je hier.

Heartstopper 4 is verschenen! Ik deed mee aan de blogtour en ik mocht een exemplaar ontvangen. Dit is echt een favo YA-serie geworden hoor en ik kan zo niet wachten op de Netflix-serie (eind april!).

Ik mocht een recensie-exemplaar ontvangen van het nieuwe boek van Sophie Kinsella, De partycrasher. Heel benieuwd hoe ik dit boek ga ervaren. Mijn recensie lees je vrijdag online!

En wauw, ik ontving voor het eerst een Engelse ARC (Advanced Ready Copy). Ik kreeg het nieuwe boek van Rachel Lynn Solomon, See You Yesterday. Het boek verschijnt in mei en mijn recensie lees je binnenkort op Instagram!

Als laatste ontving ik het nieuwe boek van Gillian King. Ik had al eerder de ePub ontvangen, maar de paperback ontving ik aan het einde van de maand. En extra leuk, het boek is gesigneerd! Mijn recensie lees je hier!

Ik kocht ook een cadeautje voor mezelf. Ik wilde uiteraard de prachtige limited edition van Gallant in mijn kast hebben en wauw, dit boek is in het echt nog mooier. Helaas was het verhaal niet helemaal mijn ding, maar ik ben wel happy met deze prachtige limited Edition.

Tijdens een dagje Den Haag met Janneke kocht ik Reminders of Him van Colleen Hoover, de vertaling verschijnt eind april, maar ik had zoveel goede verhalen gehoord dat ik eigenlijk niet meer wilde wachten. En waarschijnlijk lees ik de vertaling ook wel! En wauw, misschien is dit wel een nieuw favoriet boek van Hoover geworden!

Van Janneke kreeg ik twee boeken, zo lief! Ik kreeg Lore van Alexandra Bracken en Een intens gelukkig gevoel van Tahereh Mafi. Die laatste heb ik dus al gelezen en wauw! Zo, zo mooi!

Welk boek heb jij in maart toegevoegd aan jouw kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.