September is weer #leesuiteigenkast – Mijn TBR (2018)

Yes, september is weer #leesuiteigenkast maand! Ik heb er weer heel veel zin in en hoewel ik me afvraag hoeveel ik daadwerkelijk kan lezen door onze verhuizing heb ik wel weer een lijstje (of eigenlijk een stapel) gemaakt met boeken die ik graag zou willen lezen. Aan de ene kant een beetje raar, want ik kan al die pareltjes die al tijden in mijn kast staan natuurlijk het hele jaar lezen, maar ik vind het leuk om deze juist in september te lezen (niet logisch, I know). Vandaag deel ik de boeken die ik graag wil lezen, lees je mee? 

Zoals je op de foto kunt zien liggen er veel te veel boeken op mijn stapel en ik ben echt niet zo optimistisch dat ik al die boeken aan het eind van september mag afstrepen, maar ik hoop in ieder geval een mooie slag te slaan! Deze boeken liggen op de stapel:

♥ Stuur me een berichtje van Jill Mansell
♥ 9 November van Colleen Hoover
♥ Shopaholic grijpt in van Sophie Kinsella
♥ Een zomer aan zee van Katie Fforde
♥ Huis van glas van Len Vlahos
♥ Dans met mij van Jojo Moyes
♥ Tienduizend hemels boven jou van Claudia Gray
♥ The Diabolic van S.J. Kincaid
♥ Bloed & Beenderen van Tomi Adeyemi
♥ Rebel van Amy Tintera
♥ List & leugens van Leigh Bardugo
♥ Alter ego van Marissa Meyer
♥ Iskari van Kristen Ciccarelli
♥ Omdat ik je mis van Kate Eberlen
♥ Belle van Lesley Pearse
♥ Ik zie je op het strand van Jill Mansell
♥ Waarschijnlijk is het liefde van P.Z. Reizin
♥ Ik reis alleen van Samuel Bjørk

Aangezien 18 titels echt te optimistisch is, maar ik wel wat keus wil hebben volgende maand laat ik ze gewoon allemaal lekker op de stapel liggen. Ik wil in ieder geval wel 9 november van Colleen Hoover lezen en ik hoop dat dit boek me voor de tweede keer wel van mijn sokken zal blazen. Ook wil ik een boek van Jill Mansell lezen, Bloed & Beenderen, Diabolic en Dans met mij lezen. Verder zie ik wel wat de maand gaat brengen!

Doe jij ook mee met #leesuiteigenkast? Wat wil jij graag gaan lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Wat een goed idee om de maand september daar aan te besteden. Ik heb zelf nog zoveel boeken staan die ik graag wil lezen, duh, anders had ik ze ook nooit uitgekozen, maar toch komen er steeds zoveel boeken bij dat sommige een beetje in de vergetelheid raken. Na zo’n warme zomer besef ik hoe fijn het is dat het weer kouder wordt, meer regent, want dat is lekker wegkruipen met een boek op de bank en een grote kop warme thee, chocolade of koffie er bij. List en leugens is voor mij ook zo’n boek dat misschien al een jaar in de kast heb gestaan. Dat boek heb ik inmiddels gelezen en van genoten en het tweede deel ben ik nu aan het lezen, maar ik denk dat ik nog genoeg boeken in mijn kast kan vinden om in september aan te beginnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.