Boekenbuit april 2021

Ik ben een hele blije boekenworm, want ik heb in april een aantal prachtige boeken toegevoegd. Een paar recensie-exemplaren en ik kocht zelf meerdere nieuwe boeken (in de boekhandel). Kijk je gezellig mee?

Begin april lag het nieuwste boek van Kristen Proby op de mat! Van Xander Uitgevers ontving ik Kom mee met mij en de recensie is al online verschenen!

YESSS! De Nederlandse vertaling van Boyfriend material ligt sinds april in de winkels en geloof me, deze wil je lezen! En extra tof, mijn quote staat op de achterkant! HOE FREAKING TOF?!

Van Uitgeverij Volt mocht ik een exemplaar van Wallbanger van Alice Clayton ontvangen. Ik keek al tijden uit naar het boek, want de flaptekst klinkt zo tof! Inmiddels heb ik het boek al gelezen (ik kon ‘m ‘slechts’ 3 dagen ongelezen laten liggen) en mijn recensie staat al online!

De prachtige uitgave van het kerstverhaal van Dicken’s van Blossom Books stond al een tijdje op mijn to buy list. Bij Blossom Books zag ik het boek voor een leuk prijsje in de B-sale, dus ik bestelde ook gelijk de Structuurjunkie to do lijstjes, Het zusje van en Zomerburen. Love it!

Tijdens ons fijne dagje in Amsterdam had ik een tijdslot gereserveerd bij Scheltema in Amsterdam. Ik ging er vooral heen voor Mevrouw Dalloway, maar ik kwam uiteindelijk met drie boeken naar buiten, haha. Ik kocht dus Mevrouw Dalloway, maar ook de prachtige hardcover van Emma van Jane Austen en een tweedehands editie van Daisy Jones & the Six. Happy me!

In januari bestelde ik een paar boeken en daarvan waren er twee pre-orders. Eentje was De gevallen koningin en die kwam halverwege april eindelijk binnen! Ik keek er enorm naar uit en ben dan ook vrijwel direct begonnen. Vrijdag lees je mijn recensie online!

Via Marktplaats kocht ik het nieuwe boek van Jenny Colgan. Ik heb ‘m gelijk gelezen en mijn recensie staat ook al online!

Welke boeken heb jij toegevoegd in april?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.