Kom mee met mij – Kristen Proby

Vorig jaar (en ook een beetje in 2019) las ik de Fusion-serie van Kristen Proby. Een fijne, luchtige serie vol stoere vrouwen, knappe mannen en een relatief hoge dosis steamyness. Heerlijk op zijn tijd. Nu is Kristen Proby in Nederland terug met een nieuwe serie en Kom mee met mij is het eerste deel. Ik keek er best wel naar uit en begon eigenlijk gelijk toen het boek binnenkwam. Vandaag lees je wat ik ervan vind!

Nathalie Conner had zich verheugd op een rustig ochtendje foto’s maken op het strand, totdat een sexy vreemdeling haar ervan beschuldigt dat ze hém vastlegt. Wie is hij? En waarom denkt hij dat? Luke Williams wil even rust aan zijn hoofd, maar dan ziet hij weer een camera die op hem is gericht. Als hij erachter komt dat Nathalie geen idee heeft wie hij is, is hij meer dan geïntrigeerd door haar… Nathalie houdt niet van geheimen, dus wat gebeurt er met deze twee als ze erachter komt wat Luke verbergt?

Eerlijk? Ik vond het boek een enorme tegenvaller. Zoals je hierboven kon lezen keek ik echt naar dit boek uit. De flaptekst klonk erg goed. Maar vanaf het begin had ik heel erg moeite met het verhaal. Ik hoopte nog dat het na het begin beter zou worden, maar voor mij ging het alleen maar bergafwaarts. De relatie tussen Natalie en Luke kwam zo ongezond op mij over. In het begin – als ze elkaar net een paar dagen kennen – is hij zo overheersend en jaloers. Hoewel later in het boek redelijk wordt verklaard waarom hij zo is, bleef het echt niet oké hoe Luke met haar omgaat.

Ik kreeg ook de enorme kriebels van de instalove. Dat is over het algemeen niet mijn ding, maar als het goed is uitgewerkt kan ik daar absoluut wel van genieten. Maar in dit boek ging het zo ongeloofwaardig snel. Binnen een week al ik hou van je zeggen, na twee dagen niet meer zonder elkaar kunnen? Mwa, dan heb je mij niet meer hoor. Daarnaast wordt er ook om de alinea wel herhaald hoe mooi ze allebei zijn. Na twee hoofdstukken had ik wel door dat Luke een knappe gozer is en dat hij helemaal wild wordt van Natalies lichaam. Too much, zeg maar.

Het enige wat ik wel tof vond is het beroep van Natalie. Ik vond het erg leuk gekozen en had er nog wel meer over willen lezen. De overheersende manier waarop Luke er mee omging vond ik dat weer minder. Ook de seksscènes voegden heel weinig toe aan het verhaal. Ik ben echt de laatste die zegt dat er teveel seks in een boek zit, maar in dit boek vind je in elk hoofdstuk wel zo’n scène en na een paar hoofdstukken heb je ze allemaal wel gelezen.

Ik vind het serieus jammer dat ik niets positievers over dit boek kan schrijven. Ik had echt zin in een fijn, steamy verhaal met twee leuke personages. Dit was alleen compleet niet mijn cup of tea. Jammer dat dit boek vertaald is, omdat er naar mijn mening echt betere boeken in dit subgenre bestaan.

Zou jij dit boek willen lezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Kom mee met mij ♥ Auteur: Kristen Proby ♥ Auteur: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 350 ♥ ISBN: 9789401614498 ♥ Waardering: **
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankewel Xander!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.