Een lijstje met herfstachtige boeken

Op de blog deelde ik vorig jaar december een enorme lijst met winterse boeken. Een lijst met zomerse boeken kon afgelopen zomer niet ontbreken, dus ik besloot ook een lijst te maken met herfstboeken. Maar dat was nog niet zo makkelijk! De meeste boeken die echt daadwerkelijk bij een seizoen passen, gaan vaak over of de zomer of de winter, dus het was nog een hele zoektocht om wat fijne herstachtige tips te verzamelen. Dit is gelukkig wel aardig gelukt, dus lees je mee?

Deze lijst is niet zo enorm geworden, maar het duurt gelukkig niet meer voordat we met goed fatsoen in de kerstboeken kunnen duiken, haha!

De erfenis van Jennifer Lynn Barnes
Mysterie hoort wel een beetje bij de herfst vind ik en als je mysterie zegt dan kun je niet anders dan de boeken over de Hawthorne familie van Jennifer Lynn Barnes tevoorschijn halen. Beide delen in de serie zijn absolute must reads. Perfect voor deze herfst (maar eigenlijk ook wel de rest van het jaar).
Hier lees je mijn recensie van De erfenis en De verloren erfgenaam.

Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout
De prachtige cover van de limited edition ademt bijna herfst uit, dus alleen daarom is dit al een aanrader. Daarnaast is het verhaal ook uitermate geschikt om deze herfst te lezen. Het verhaal is steamy, een tikkie duister en vooral enorm verslavend. Perfect om te lezen onder een dekentje met een kop thee en pepernoten.
Hier lees je mijn recensie.

Herfst in Central Park van Aiden Donnelley Rowley
Helaas is de paperback niet meer verkrijgbaar, maar het e-book gelukkig wel. De titel zegt genoeg, toch? Dit boek staat al asociaal lang in mijn kast, dus het is mijn doel om dit boek eindelijk deze herfst te lezen.

De academie van Astrid Boonstoppel*
Je zult behoorlijk wat toffe mysteries tegenkomen in deze lijst, want daar is het natuurlijk het perfecte seizoen voor. Dit boek heeft een fantastische twist, is spannend en zenuwslopend en een absolute must read.
Hier lees je mijn recensie.

Zelfs als we zwijgen van Marieke Nijkamp*
Oké, ik geef eerlijk toe, dit is geen favoriet boek van mij. Dit is een spannende, spooky YA en dat is gewoon niet mijn ding. Ik heb niets met Halloween en daar is dit boek wel een beetje op gericht. Desondanks denk ik dat veel mensen hem zeker wel kunnen waarderen en daarom mag ‘ie niet ontbreken in dit rijtje.
Mijn recensie lees je hier.

Stad van glas van Robert Pobi*
Thrillers associeer ik altijd wel met de herfst en om die reden mag een van mijn favoriete thrillers niet ontbreken. Robert Pobi weet als de beste hoe je een fantastisch hoofdpersoon neer moet zetten en tegelijk het verhaal ook zenuwslopend spannend moet maken.
Hier lees je mijn recensie.

Boyfriend material van Alexis Hall*
Oké, dit boek heb ik genoemd omdat je dit boek elk seizoen kunt lezen en omdat ‘ie echt, echt, ECHT heel erg tof is. Enough said.
Mijn recensie lees je hier. O, en je koopt het boek hier, haha.

In een ander leven van Josie Silver
Ook dit boek heb ik al enkel uitgekozen voor de autumny cover. Daarnaast is dit een hartverscheurend, hoopvol en prachtig verhaal. Lezen dus J
Mijn recensie lees je hier.

Zand erover van Susan Muskee*
Deze nieuwe Kobo Original serie van Susan Muskee past ook perfect in dit rijtje. Ik heb tot nu toe het eerste deel gelezen en ik ben fan! Hoofdpersoon Roos is uitvaartverzorger en wat voor toffe invalshoek is dat voor een feelgoodserie?
De complete serie is te lezen en luisteren met Kobo.

De waarheid van Colleen Hoover*
Ik gok dat Laylavan deze auteur ook nog wel in dit rijtje thuis hoort, maar die ben ik op dit moment aan het lezen, dus daar kan ik nog niet heel veel over zeggen. Maar De waarheidbehoort in ieder geval wel op je lijst als je die nog niet hebt gelezen. IJzersterk!
Mijn recensie lees je hier.

Heb jij al een van deze boeken gelezen? En heb jij nog een herfstige tip?

Liefs,
Marleen

* Boeken met een * zijn te lezen met Kobo Plus. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.