Boekenbuit juni 2021

Elke maand neem ik me voor om niet heel veel nieuwe boeken aan mijn kast toe te voegen en dat mislukt op de een of andere manier steeds, haha. Hoe kan het toch? Wel zijn de titels van juni heel erg tof, dus heel erg is het ook niet haha. Lees je gezellig mee?

Ik had nog maar net mijn boekenbuit van mei geschreven toen op 1 juni de eerste drie boeken al binnenkwamen. Eén daarvan was een nieuw non-fictie boek van HarperCollins, namelijk Didn’t see that coming van Rachel Hollis. Mijn recensie staat inmiddels online!

Eind mei was ik aanwezig bij een heel tof online bloggersevent van Zomer & Keuning. Als bedankje kreeg ik daarna een leuke goodiebag opgestuurd waar het boek Liefde & Ananas van Isabelle Paz Soldan in zat. Superleuk! Daarnaast won ik een quiz en mocht ik een boek naar keuze uitzoeken uit het fonds van Z&K. Ik koos voor Onbereikbaar, het tweede deel in de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros. Die ontbrak namelijk nog in mijn collectie!

Yes, het laatste deel in de Again-serie van Mona Kasten is verschenen. Op de dag van verschijnen lag het boek bij mij in de bus en het duurde niet lang (lees: iets meer dan 24 uur) voordat ik begon haha! Mijn recensie staat inmiddels online!

In juni deed ik mee met de blogtour rondom Onverschrokken, het 5edeel in de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros. Ik had de drukproef al eerder ontvangen, maar halverwege juni viel ook de prachtige paperback op de mat!

Vorig jaar heb ik enorm genoten van Rood, wit en koningsblauw. Nu is deze auteur terug met een nieuw boek! Ik mocht van Zomer & Keuning een exemplaar van De laatste halte ontvangen en is me gelukt om het boek voor de vakantie uit te lezen. Daarom staat de recensie ook al online!

Een paar weken geleden kreeg ik een leuk berichtje van Pelckmans of ik Ademloos van Anja Felliers wilde lezen. De flaptekst en cover klinken goed, dus ik zei ja! Deze maand verschijnt de recensie online!

Van Uitgeverij de Fontein ontving ik Val voor jou van Tijan. Het schijnt voor fans van De Royals(ME!) te zijn, dus ik ben heel benieuwd. Ook viel diezelfde dag Leuke nieuwe buren op de mat, zoveel zin in een nieuw boek van Jane Fallon! Mijn recensies lees je snel online!

Twee andere boeken die op 1 juni binnenkwamen waren Rosaline Palmer Takes the Cake en The Invisible Husband of Frick Island. Beide boeken had ik al tijden geleden gepre-orderd en nu kwamen ze tegelijk binnen! Van deze boeken komt of staat al een review op Instagram!

Ik kocht bij een opruimwinkeltje in Deventer Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog voor slechts €5,- en ik ben heel benieuwd!

Ik had een lijstje gemaakt voor de Deventer Boekenmarkt die altijd op de 1zondag van augustus is. Nu werd halverwege juni bekend gemaakt dat ‘ie wederom niet doorgaat (*huilen*), dus ik ging online op zoek naar wat boeken die op mijn lijstje staan. O.a. wilde ik graag De L van liefde in mijn kast hebben, want dat is een van mijn favoriete romances van de laatste tijd. Ik vond een exemplaar op Vinted voor een hele leuke prijs, dus happy me!

En voor datzelfde lijstje kocht ik Het spel van Elle KennedyLiever verliefd van Sophie Kinsella en Tot aan de zon en terug van Jill Mansell. Snel gaan lezen na de vakantie!

Van Janneke kreeg ik tijdens onze gezellige date haar dubbele exemplaar van De grote Gatsby. Die gaan we binnenkort samen lezen!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.