Boekenbuit juli 2021

Juli was weer een heerlijke maand met nieuwe boeken. Er lagen een aantal boeken op mij te wachten bij thuiskomst na onze vakantie en ik kocht ook een aantal boeken. Lees je mee?

Bij terugkomst van vakantie lagen er zes pakketjes op mij te wachten. Mega keuzestress, want ik wilde ze allemaal het liefst tegelijk lezen. Twee pakketjes zijn volgens mij nog in juni binnengekomen, maar aangezien mijn boekenbuit van juni al online staat, neem ik deze twee titels mee in dit lijstje. Van LS Amsterdam ontving ik het nieuwste boek van Tamara Haagmans, Met een beetje geluk. Een heerlijk verhaal waarvan mijn recensie al online staat.

Van AW Bruna ontving ik twee boeken. Een non-fictie, namelijk New Female Leader, een boek van Nederlandse bodem dat prachtig is vormgegeven (mijn recensie lees je hier) en een historische roman Mr. Malcolm’s lijst. Dit boek werd vergeleken met Bridgerton, dus je snapt dat ik die wilde lezen! Hier lees je mijn recensie.

Verder ontving ik De bedrogene van Kiera Cass van Best of YA, Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian van Uitgeverij de Fonteinen De edele opdracht van Julia Quinn van Boekerij. Van die eerste staat de recensie online, van de andere twee lees je komende weken wat ik ervan vind.

Yes, nog een toffe non fictie! Van Boekerij kreeg ik het nieuwe boek van Jen Sincero. Vorig jaar las ik met veel plezier You are a badass en ik keek enorm uit naar You are a badass at making money. Volgende week lees je mijn recensie!

Als je mijn recensie vorig jaar hebt gelezen weet je dat ik verliefd ben geworden op Cinder & Ella. Nu is eindelijk het vervolg verschenen en ik had er zoveel zin! Ik heb bijna alles laten vallen en ben direct in dit boek begonnen. Binnenkort lees je mijn recensie!

Aan het einde van de maand lagen na een nachtje Den Haag twee boeken op mij te wachten. De perfecte bruiloft van Katy Birchall ontving ik van LS Amsterdam en Liefs uit Parijs van Lorraine Brown kreeg ik van Xander Uitgevers. Van beide lees je deze maand de recensie online!

Tijdens een gezellig dagje Nijmegen met Jennifer kocht ik Sla je slag van Meghan Quinn. Ik heb het boek inmiddels gelezen en ik kan je alvast verklappen, ik ben een beetje teleurgesteld (*huilen*). Het was geen verkeerd boek, maar ik had er meer van verwacht. De recensie houd je nog tegoed!

Ik was al weken op zoek naar een exemplaar van De genadigen. Dit boek was t/m 1-8 slechts €10,- en ik wilde het boek graag een tweede kans geven. Uiteindelijk vond ik een exemplaar bij de Bruna, snel maar eens lezen!

Via marktplaats scoorde ik een exemplaar van Zoek de zon op, het tweede boek in de nieuwe serie van Jenny Colgan. Bij Intratuin kocht ik Trance, een thriller waar ik erg benieuwd naar was en als laatste kocht ik Toen ik de sterkte was bij Paagman in Den Haag. Happy bookworm!

Welke boeken heb jij toegevoegd in juli?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.