Films en series van de laatste tijd

De afgelopen tijd heb ik vooral enorm veel gelezen, maar tussendoor keek ik ook af en toe een serie en film (vooral samen met Vin). We hebben een abonnement op Netflix, Videoland en Prime Video en daar is heel veel op te kijken. Soms zie je zelfs door het bomen het bos niet meer en dan is een lijstje met aanraders (of juist niet) wel handig. Vandaag deel ik daarom mijn gekeken films en series van de laatste tijd!

Condor (Seizoen 1 op Videoland)
Deze serie kwam op mijn radar toen ik via social media zag dat er een seizoen 2 kwam. Het tweede seizoen hebben we nog steeds niet gekeken, haha, maar het eerste seizoen was tof. Het verhaal draait om een analist van de CIA die ervan wordt verdacht zijn hele team te hebben vermoord en hij vlucht vervolgens. Heel erg spannend en toffe acteurs. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg!

Into the Night (Seizoen 1 op Netflix)
Geen idee hoe we bij deze zijn gekomen, maar het was echt heel tof. Het is een Vlaamse serie en wat ik heel tof vind is dat ze gewoon lekker Frans en allerlei andere talen spreken. In veel van dit soort series spreken de acteurs Engels, terwijl ze helemaal geen Engels sprekend personage vertolken. Daarnaast is de serie ook heel intrigrerend en spannend, dus ik ben benieuwd naar het vervolg!

Bull (Seizoen 3 op Videoland)
Ik ben een enorme fan van de serie Bull. Ik hou van rechtbankdrama’s en Bull is er wel eentje van de bovenste plank. Sinds een tijdje staat ook het derde seizoen op Videoland, nadat seizoen 2 best spannend eindigde. Ik ben dol op de acteur die Jason Bull speelt, maar ook hou ik van de drama en de grote hoeveelheid scenes die zich in de rechtbank afspelen. Love it. Echt een must watch wat mij betreft!

The Mentalist (Bingewatch op Prime Video)
De afgelopen tijd zijn Vin en ik echt hooked aan deze oldie. Vroeger keek ik af en toe wel een aflevering, maar toen we zagen dat alle seizoenen te zijn op Prime Video besloten we deze te kijken. Inmiddels zijn we bij seizoen 4 en ik hou echt van deze serie. Vooral Patrick Jane is natuurlijk favoriet, wat zet die acteur zijn karakter goed neer!

For Life (Seizoen 1 op Videoland)
Ik weet eigenlijk niet waarom ik ben gestopt met kijken, want ik was helemaal hooked aan deze serie. Ik heb de eerste 9 afleveringen gezien, dus ik hoef er nog maar een paar, dus snel maar weer eens verder kijken. Deze serie is heftig en best zwaar, maar ook heel erg tof. Het is een gevangenisserie/rechtbankserie, maar draait ook heel erg om de verschillen tussen gekleurde en witte mensen. Aanradertje, deze!

Everest (op Prime Video)
Deze film is zo schattig! Ik hou van animatiefilms en Everestis zo tof! Ik heb zelfs een beetje zitten huilen, haha. De film draait om de yeti Everest die ontsnapt uit een onderzoeksinstelling en vervolgens met een meisje op pad gaan om weer thuis te komen. Het is een beetje een mix tussen The Good Dinosaur, Up en Big Hero 6. Deze moet je kijken als je houdt van animatiefilms van Pixar.

Feel the Beat (Op Netflix)
Tijdens het strijken (tijdens de weinige momenten dat ik het daadwerkelijk doe) kijk ik altijd een film. Ik heb altijd ruim de tijd om een film te kijken omdat ik het strijken altijd zover voor mij uitschuif totdat ik zo’n stapel heb en ik geen kleding meer in de kast heb liggen. Tijdens een strijksessie zette ik Feel the beataan en die heeft me echt verrast. Het verhaal is lief, een beetje voorspelbaar en stoer. Daarnaast speelt er een mega knappe vent in, dus dan heb je me al!

The Wolf’s Call (Op Prime Video)
Deze film zagen we vorig jaar in de bioscoop als Sneak Preview toen we nog een Vue Moviepass hadden, maar we hebben ‘m een paar weken opnieuw gekeken. Het is een sterke, spannende Franse film die zich afspeelt op een onderzeeër. Ik vind die wereld echt enorm fascinerend, dus ik wilde deze film graag nog een keer kijken. Echt een aanradertje.

Welke films en series heb jij de laatste tijd gekeken? Heb je nog tips?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Into the night vond ik ook een aangename verrassing, hoewel ik het einde iets te absurd vond (iets met binnen een bepaalde tijd ergens moeten zijn, uit je auto moeten en dan alsnog rennend op tijd zijn…). Laatst keek ik The Umbrella Academy en seizoen 2 is weer echt fantastisch! 😀 Gisteren keek ik ook naar de film The Old Guard, die ik ook erg goed vond (alleen een tikkeltje langdradig).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.