Kerst in de boekhandel – een kort kerstverhaal

Verrassing! Je dagelijkse inspiratie deze maand is vandaag geen artikel of recensie, maar een kort kerstverhaal! Ik schreef een kerstverhaal over hoe je de liefde kunt vinden in de boekwinkel in de gezelligste periode van het jaar, namelijk kerst! Lees snel verder!

Dit jaar is kerst anders dan we gewend zijn en kunnen we elk klein dingetje dat ons blij maakt aangrijpen. Daarom schreef ik een kort kerstverhaal, Kerst in de boekhandel. Het speelt zich af in de periode voor kerst, in een wereld waarin we geen Corona kennen en waarin we onze kerstcadeautjes gewoon in de winkels kunnen kopen.

Hier gaat Kerst in de boekhandel over:

Hannah, iemand die helemaal niet van lezen houdt, is op zoek naar een kerstcadeautje voor haar opa en belandt in de plaatselijke boekhandel. Daar vindt ze naast een thriller voor haar opa ook boekverkoper Bram. Hannah kan Bram helemaal niet meer uit haar hoofd krijgen en komt vervolgens elke dag terug voor een kerstcadeautje voor haar andere familieleden. Vindt Hannah een geschikt cadeautje of vindt ze misschien ook nog iets anders?

Ben je benieuwd geworden? Je kunt het korte kerstverhaal hieronder downloaden en lezen!🎄

Kerst in de boekhandel – een kerstverhaal

Ik ben heel benieuwd wat jullie van Kerst in de boekhandel vonden! Laat je een reactie achter met je mening? En ik zou het ook leuk vinden als jullie het verhaal delen met iemand die ook wat extra liefde kan gebruiken in deze gekke tijd!

En natuurlijk wens ik jullie allemaal een hele fijn kerst!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.