Valentijnsdag: Mijn favoriete romantische boeken

Happy Valentine’s Day! Elk jaar probeer ik een artikel in stijl te schrijven en dat is dit jaar ook we gelukt. Ik heb een lijstje gemaakt van mijn favoriete romantische, all the feels, hartverwarmende boeken. In deze boeken staan koppels centraal waarbij door de auteur(s) de liefde zo mooi en puur is neergezet, ik kan ze niet anders dan aan je tippen.

Ik heb bij de titels gezet of ze te lezen zijn met Kobo Plus. Hoef je niet te wachten totdat de postbode met je boek komt aanzetten, maar kun je gelijk beginnen met lezen op deze Valentijnsdag.

Ik niet op jou van Sally Thorne
Ik hou het meest van de hate to lovetroop, en dit boek is een van mijn favoriete boeken allertijden. De relatie tussen Lucy en Joshua is zo, zo, zo ontzettend goed neergezet. Ik heb gelijk weer zin om dit boek te herlezen. All the feels, humor, dit boek heeft het allemaal. Mocht je dit boek nog niet hebben gelezen, ga dan vliegensvlug naar de website van je favoriete boekhandel en bestel dit pareltje gelijk (hij is maar €10!).
Ik niet op jou is te lezen met Kobo Plus.

Op slag verliefd van Meghan Quinn
Een van mijn favoriete new adults en inmiddels is ook al het tweede deel in de serie verschenen (mijn recensie verschijnt snel online). De chemie tussen Knox en Emory spat echt van de pagina’s af en het dat einde? It broke me!
Op slag verliefd is te lezen met Kobo Plus.

Boyfriend material van Alexis Hall
Dit boek is zo’n enorme topper, niet zo gek dus dat Zomer & Keuning ‘m naar Nederland haalt. Dit boek heeft alles, het is pure perfectie. Zoveel liefde voor Luc en Oliver, maar vooral voor die twee samen. Ik heb het boek al aan heel veel mensen aangeraden en iedereen die deze heeft gelezen is enthousiast. Geloof me, dit boek wil je lezen!

Feel again van Mona Kasten
De Again-serie van Mona Kasten wordt met elk boek beter. Je begrijpt dat mijn verwachtingen voor het volgende boek (dat eind februari zal verschijnen) heel hoog zijn. Mijn favoriet is tot nu toe Feel again, het derde deel. De hoofdpersonen zijn zo ontzettend leuk samen. Isaac is zelfs een van mijn favoriete book boyfriends geworden! Deze wil je lezen op een romantische dag als vandaag!
Feel again is helaas niet te lezen met Kobo Plus. De eerste twee delen in de serie wel!

Zij die vecht van Roni Loren
Mijn favoriete boek uit de Long Acre serie van deze auteur en dat kwam helemaal door de prachtige relatie tussen Shaw en Taryn. De keuze voor de hoofdpersonen is ook erg tof en zorgt ervoor dat dit echt een boek wordt met een fijne dosis all the feels.
Zij die vecht (en de rest van de serie) is te lezen met Kobo Plus.

Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren
Een favoriet boek van Christina Lauren noemen vind ik lastig, maar Ik durf je niet te zeggenstaat absoluut in de top drie. Dit boek is zo ongelofelijk schattig, schattiger dan deze ga je ze echt niet vinden. Ook gelijk zin om deze te herlezen!
Ik durf je niet te zeggen is te lezen met Kobo Plus.

Onuitstaanbaar van Vi Keeland en Penelope Ward
Dit boek is wel een absolute favoriete van deze auteurs. Ik ben zo blij dat Volt dit pareltje naar Nederland heeft gehaald, want Nederlandse lezers verdienen dit boek ook. Het verhaal is hartverscheurend, maar de relatie tussen Charlotte en Reed is tegelijk ook hartverwarmend. Jup, aanradertje dus!
Onuitstaanbaar is te lezen met Kobo Plus.

Welk romantisch boek wil jij vandaag graag lezen? Heb je nog tips voor in dit rijtje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.