Onuitstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward

Vi Keeland en Penelope Ward zijn een van mijn favoriete duo’s als het gaat om romances. Ik heb inmiddels al een aantal boeken van deze dames gelezen en Hate Notes was tot nu toe mijn ultieme favoriet. Gelukkig heeft Volt deze nu vertaald en ligt Onuitstaanbaar in de winkels! Ik schreef net al dit boek echt mijn favoriet is en je leest in deze recensie waarom!

Charlotte Darling heeft haar vreemdgaande verloofde gedumpt en probeert in een vintagewinkel haar trouwjurk te verkopen. Als ze even in de winkel rondkijkt, ontdekt ze in een andere trouwjurk een erg lief briefje van ene Reed Eastwood. Het briefje intrigeert haar en ze komt er op internet achter dat deze romantische meneer ook nog eens adembenemend knap is.
Wanneer ze Reed in het echt tegen het lijf loopt, blijkt hij echter arrogant, kortaf en cynisch. Waar is de lieve en romantische man van het briefje gebleven?

Ik las dit boek vorig jaar al in het Engels en heb sindsdien een beetje gelobbyd bij Volt dat ze Hate Notes moeten vertalen. Dat hebben ze nu dus gedaan en wat een feest dat de Nederlandse lezers dit boek ook nu kunnen lezen. Dit boek is zo hartverscheurend mooi en echt mijn favoriet van deze twee auteurs samen. Onuitstaanbaar is iets anders dan je gewend bent van deze auteurs, maar wat mij betreft is het een absolute verbetering. Het enige minpunt dat ik heb is dat dit boek gewoon veel te kort is.

Zoals we van deze ladies gewend zijn hebben ze wederom een heftig en zwaar onderwerp in een prachtige romance verwerkt. Het boek brak echt mijn hart in duizend stukjes en lijmde het vervolgens weer met prachtige woorden en een geweldige liefde. Ik ben zo enorm verliefd geworden op Reed en Charlotte (eigenlijk was ik dat al bij de eerste readin 2019) en vooral op die twee samen. De chemie, de liefde, de speelsheid, alles spat van de pagina’s en alles klopt. Dit is precies zoals een romance moet zijn.

En hoe tof is de invalshoek van het verhaal? Charlotte vind in een prachtige trouwjurk een handgeschreven liefdesbriefje en besluit de afzender op te zoeken. Ik vond het heerlijk om te zien hoe die handgeschreven blauwe briefjes een rode lijn door het boek hebben gekregen. Ik hou ervan dat het boek zowel uit beide perspectieven wordt verteld, ik hou ervan hoe grumpy Reed wordt neergezet, maar dat het helemaal duidelijk is waarom hij is zo en ik hou van de positieve instelling die Charlotte heeft. Weet je wat, ik hou gewoon van alles in dit boek!

Mocht je het nog niet zijn opgevallen, ik ben enorm fan van dit boek. Zoveel liefde voor dit hartverscheurende, maar fantastische verhaal. Geloof me, dit heb je nodig in je leven!

Wat is jouw favoriete boek van Vi Keeland & Penelope Ward?

Liefs,
Marleen

Titel: Onuitstaanbaar ♥ Auteur: Vi Keeland & Penelope Ward ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 284 ♥ ISBN: 9789021420981 ♥ Waardering: *****
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Volt!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik wilde dit boek eerst niet gaan lezen, want ik vond hun vorige boek, Onweerstaanbaar, echt verschrikkelijk. Toch ben ik door jouw recensie wel heel nieuwsgierig geworden en misschien leen ik ‘m wel een keertje in de bibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.