3x boeken die ik via NetGalley heb gelezen

Sinds een tijdje ben ik actief op NetGalley, een website voor recensenten om (nog niet verschenen) Engelse boeken te lezen. NetGalley is vooral enorm groot in de VS, maar wordt wereldwijd gebruikt. Ik had al jaren een account, maar ik gebruik het inmiddels een half jaar echt serieus. Ik recenseer de boeken in het Engels voor op NetGalley en Goodreads, maar eigenlijk nooit voor op de blog. Onzin eigenlijk, want er zaten hele leuke titels tussen! Vandaag zet ik drie boeken die ik deze zomer heb gelezen met Netgalley in het zonnetje!

Two Wrongs Make a Right – Chloe Liese
Ik ben enorm fan van de boeken van Chloe Liese, en dat is geen geheim. Enorm blij ei dus ook, toen ik haar nieuwste boek (dat pas op 22-11-2022 verschijnt) al in augustus mocht lezen! Ik zat in een leesdip toen ik dit boek ontving, maar ik begon direct. Want Chloe Liese zou Chloe Liese niet zijn als ze mij niet gelijk uit een leesdip trekt. Ik was vanaf het begin verslaafd aan de hoofdpersonages, want ze zijn ZO LEUK!
Dit boek heeft alles: enorm sterke seksscènes, personages om verliefd op te worden, een goede dosis realiteit en geloofwaardigheid, diversiteit en een allesomvattende romance. Meer heb je niet nodig.
Aan de ene kant ben ik heel erg blij dat ik dit boek al mocht lezen, aan de andere kant duurt het nu natuurlijk nog veel langer voordat ik weer een nieuw boek van deze auteur kan lezen. Dan maar herlezen!
Waardering: *****

Reasons Why Not To Date Public Enemy CEO – Melanie Munton
Toen ik dit boek aanvroeg was ik heel erg nieuwsgierig geworden door de flaptekst. Echter, toen ik het boek daadwerkelijk mocht lezen was ik een beetje terughoudend (zonder goede reden overigens). Maar daardoor duurde het wel een hele tijd voordat ik dit boek oppakte. Maar dit boek was zoveel beter dan ik had verwacht! En ik vind mezelf dus echt een sukkel dat het zo lang heeft geduurd, want het boek was GEWELDIG!
Ik ben helemaal verliefd geworden op Aidan. Hij is op een bepaalde manier neergezet in de flaptekst, maar dat doet hem compleet geen eer. Maar juist de manier waarop hij was neergezet in de flaptekst was (een van) de reden(en) dat ik dit boek wilde lezen. Want wie houdt er niet van een grump? Maar hij was zoveel beter! Hij is lief, aardig en zo enorm schattig! Maar vooral, de manier waarop hij van Mia houdt? *chefs kiss*
Ik ben verslaafd aan slow burn en in dat rijtje past dit boek perfect. De chemie tussen Mia en Aidan was geweldig en de smut zorgde ervoor dat dit boek nog beter werd. Een absolute summer read, maar die je eigenlijk het hele jaar heel erg goed kan lezen!
Waardering: ****,5

The Love of My Other Life – C.J. Connolly
Dit is alweer een tijdje geleden, maar wel een boek waar ik enorm van heb genoten. De flaptekst deed me enorm denken aan de boeken van Taylor Jenkins Reid, Josie Silver en Jojo Moyes, dus dan heb je me al! The Love of My Other Life draait om Josie die opeens wakker wordt in een hele andere versie van haar eigen leven. Ze is getrouwd, heeft een hele andere baan en ze ziet er anders uit.
Het verhaal wordt vanuit beide Josies perspectieven verteld en dit was echt enorm tof. Het verhaal zet je aan het denken. Want zou jij terug willen naar je eigen leven als je nieuwe leven alles is wat je ooit had gewild? Ook laat dit verhaal goed zien dat een leven op het oog helemaal perfect kan zijn, maar achter de schermen alles behalve is. De manier waarop de auteur dit heeft neergezet, zorgde ervoor dat ik verslaafd bleef van begin tot einde. Maar hoewel dit boek aan de ene kant anders is dan ik eerder heb gelezen, voelde het op een bepaalde manier niet heel erg nieuw? Tijdens het lezen had ik steeds het idee dat ik zoiets al een keer had gelezen.
Maar alsnog heb ik – ondanks het ontbreken aan het enorme wow-gevoel – wel enorm genoten. Aanradertje, hoor!
Waardering: ****

Welk boek zou jij nog graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

NB. The Love of My Other Life en Reasons Why Not to Date Public Enemy CEO zijn al verschenen. Two Wrongs Make a Rightverschijnt op 22 november 2022 en is nu te pre-orderen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.