Boekenbuit november 2020

Iets later dan je gewend bent, maar hier is ‘ie alsnog, mijn boekenbuit van november! Zoals je in mijn boekenbuit van oktober kon lezen ben ik oktober enorm verwend. Qua recensie-exemplaren was november een stuk rustiger en mijn boekenbuit van november is daarom ook wat (maar nog steeds niet heel veel) kleiner dan vorige maand. Vandaag vertel ik je alles over mijn nieuwe boeken van november!

Van LS Amsterdam mocht ik het nieuwe boek van Josie Silver ontvangen. Ik heb enorm genoten van Een dag in december, dus ik was heel benieuwd naar In een ander leven. Ik het boek inmiddels gelezen en mijn recensie verschijnt volgende week online!

Van Volt ontving ik Onuitstaanbaar en ik heb zo naar dit boek uitgekeken! Het duurde dan ook niet lang voordat ik dit boek las en je leest mijn recensie morgen online!

Van Blossom Books mocht ik De grand tour van Henry Montague ontvangen en ik was zo ontzettend nieuwsgierig naar dit boek! De cover is een plaatje en je leest binnenkort of de inhoud ook tof is!

Een ander boek waar ik enorm nieuwsgierig naar was is Om nooit te vergeten van Sarah Jio. Ik heb een aantal jaren geleden een boek van deze auteur gelezen en die was erg tof! Toen ik de flaptekst las van haar nieuwste boek kon ik gewoon niet wachten om dit boek te lezen. Mijn recensie verschijnt later deze week online!

Als laatste viel eind november Elle & Darcy op de mat. Ik had het boek al eerder gelezen voor de blogtour en mijn recensie is al online verschenen!

Eind september pre-orderde ik Een vloek zo eenzaam en na een paar vertragingen kwam het boek begin november binnen. Ik was al maanden nieuwsgierig en kon het daarom dan ook niet laten om gelijk te beginnen. En wauw, ik kon niet stoppen met lezen en wil nu deel 2! Mijn recensie is al online verschenen!

Exclusief bij Bruna kun je een nieuw boek van Jenny Colgan op de kop tikken. Het gaat om Het Cupcake Café en de cover is zo schattig! Het boek is slechts €7,99 en dus enkel bij Bruna te koop. Het is het eerste deel in een serie en het tweede deel verschijnt in de loop van 2021.

Ik twijfelde al weken of ik het Engelse boek Today Tonight Tomorrow zou bestellen. Het wordt vergeleken met Ik niet op jou, een van mijn favoriete boeken allertijden. Maar ik heb ook wat mindere reacties gehoord, dus ik twijfelde. Toen was ‘ie afgeprijsd bij Bookdepository en had ik een kortingscode, dus toen kon ik het niet laten. Ik bestelde gelijk Spoiler alert mee, whoops!

Ik had ook zin in een new adult, dus ik bestelde Op slag verliefd van Meghan Quinn, een nieuwe NA-auteur bij Volt. De recensie verschijnt in het nieuwe jaar online!

In november was ik jarig en ik kreeg drie boeken voor mijn verjaardag! Van Vin kreeg ik Three Hours From van Lonely Planet, een boek dat op mijn verlanglijstje stond. En daarnaast werd ik enorm verrast door Janneke die als verrassing op de stoep stond met een cadeautje! Ik ben door haar zo verwend met een prachtige hardcover van Trots en vooroordelen (die we weer samen gaan lezen) en De gevallen koning van Holly Black. Zo, zo lief!

Een fantastische boekenbuit, waarvan ik best nog wat boeken van moet/mag lezen! Gelukkig heb ik in december lekker wat extra tijd!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd in november?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.