Deze dingen staan op mijn verlanglijstje

Aanstaande zaterdag ben ik jarig en word ik 25! Door de huidige situatie zal ik mijn verjaardag niet (echt) kunnen vieren, maar ik heb natuurlijk wel een verlanglijstje! Uiteraard staan er wat boeken op, maar ook andere leuke dingetjes! Kijk je gezellig mee?

Het boek Frankrijk Binnendoor
Na Champagne en de Elzas kan ik echt vaststellen dat ik compleet verliefd ben geworden op Frankrijk. Er staan nog een aantal gebieden die ik (nogmaals) wil bezoeken op mijn bucketlist en ik denk dat dit boek echt een prachtig exemplaar is om Frankrijk nog meer te ontdekken. In dit boek staan routes, wandelingen en tips! Enige risico dat ik natuurlijk zo snel mogelijk op pad wil gaan haha!

Een ketting van Traveller Collective met alle landen waar we zijn geweest
Ik heb een prachtige ketting gezien met ringen waar de bestemmingen op staan waar je al bent geweest. Inmiddels hebben wij 28 landen bezocht en ik zou het heel tof vinden om een prachtige ketting te dragen met alle landen waar we al eens zijn geweest. Extra tof natuurlijk dat je na elke reis een nieuwe ring kunt toevoegen!

Three hours from van Lonely Planet
Een ander boek dat op mijn wishlist staat is Three Hours Fromvan Lonely Planet. In dit boek (helaas alleen in het Engels) staan 894 trips vanuit grote steden over de hele wereld. Perfect dus als je op reis bent of een stedentrip maakt en ook iets meer wilt zien dan alleen die stad. Het boek is gevuld met steden zoals Rome, London, New York en LA, dus genoeg inspiratie!

Een nieuwe mixer en keukenweegschaal
Zoals je wellicht weet bak ik best veel en ik ben wel toe aan een nieuwe handmixer en keukenweegschaal. Beide doen het op zich wel, maar zijn wel toe aan vervanging. Het hoeven absoluut geen dure, bijzondere apparaten te zijn, als ze er maar wel een beetje leuk uitzien!

Boekenbonnen
Eh, moet ik hierbij uitleg geven? 😉 Ik heb nog een aantal boeken op mijn wishlist staan, ook boeken die na mijn verjaardag gaan verschijnen, dus dan zijn boekenbonnen altijd leuk natuurlijk! Sommige mensen vinden het niet leuk om een boekenbon te geven, maar ik word daar echt heel gelukkig van, haha!

De zeven echtgenotes van Evelyn Hugo
Dit is voor nu het enige fictie boek dat ik op mijn wishlist heb gezet, maar ik vind ‘m to be honest wel echt heel duur, haha. Ik ben echter zo nieuwsgierig gemaakt door een aantal mensen, dat ik dit boek volgens mij echt moet lezen!

Daarnaast staan er een aantal boeken op mijn algemene wishlist die ik niet voor mijn verjaardag heb gevraagd, maar die ik ooit nog wel een aan mij kast zou willen toevoegen. Vond het wel een leuke toevoeging! 😉

Onbreekbaar 3: Op gevoel van Lisette Jonkman
Ik heb de complete Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman vorig jaar als e-book gelezen, maar ze zijn zo mooi dat ik ze ook gewoon in de kast wilde hebben. De eerste twee staan inmiddels al te shinen, maar deel Op gevoel ontbreekt dus nog!

Small talk survival van Liz Luyben en Iris Posthouwer
Ik heb een tijdje geleden deze toffe non fictie gelezen (de recensie verschijnt nog online) en dit is echt het perfecte boek voor mensen zoals ik die niet zo goed zijn in smalltalk. Ik leende ‘m via de bibliotheek

Het geheim van Elle Kennedy
Dit boek las ik in het Engels, maar is inmiddels ook vertaald door Volt. Ik heb tot nu toe alle vertaalde boeken van Elle Kennedy in de kast, dus deze mag natuurlijk niet ontbreken. Mocht ik ‘m daarom een keertje tegenkomen voor een leuke prijs(of mocht jij ‘m verkopen? ;)) dan schaf ik ‘m zeker aan!

Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik wens je alvast veel plezier op je verjaardag! De mijne viel net op de allereerste dag van de Belgische lockdown in maart, dus ik weet er alles van. Ik heb net ook wat inspiratie uit jouw lijstje gehaald, want ik wist niet dat de Lonely Planet zo’n soort boekje had. Ik heb het meteen ook opgezocht en op mijn lijstje gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.