When it’s real – Erin Watt

Ik ben een groot fan van de boeken van Erin Watt. Niet zo gek natuurlijk, aangezien een van de auteurs achter die pseudoniem Elle Kennedy is. De serie rondom de Royals is enorm verslavend en ook One small thing was erg vermakelijk. Inmiddels is het nieuwste boek van Erin Watt verschenen op de Nederlandse markt en je leest vandaag mijn recensie!

Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. De paparazzi smullen van zijn escapades. Maar als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie, moet hij iets aan zijn imago doen.
Wie kan hem daarbij beter helpen dan de doodgewone Vaughn? Ze hoeft zich alleen maar voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Oké, hij is hot, maar denk maar niet dat zij voor hem zal vallen.

O, wat een complete swoon! Dit boek is zo lief en romantisch. Ik denk dat dit mijn favoriete boek van Erin Watt (tot nu toe) is. Ik heb echt enorm genoten en het boek belandt hoogstwaarschijnlijk op mijn lijstje van favorieten van dit jaar. Het verhaal draait om Oak en en Vaughn (ook veel liefde voor die namen trouwens, haha) die een neprelatie aangaan om het imago van Oak op te vijzelen. En hoewel je natuurlijk van te voren al weet hoe het afloopt is de weg er naar toe zo’n feestje! Love it!

Wat ik heel erg fijn vind is dat je het boek vanuit beide perspectieven leest. Dat zorgt ervoor dat je een fantastisch kijkje krijgt in beide levens en wordt heel duidelijk hoe groot de verschillen eigenlijk zijn tussen Oak en Vaughn. Waar One small thing soms een tikkie ongeloofwaardig over kon komen, heeft When it’s real dat helemaal niet en werd ik alleen maar verliefd op alles wat Oak en Vaughn meemaken en hoe ze langzaam echt voor elkaar vallen. Tel daarbij de drama van de showbizz bij op en je hebt gewoon een heerlijk boek dat je echt wilt lezen!

Het enige waar ik een heel klein beetje moeite mee had was dat sommige dingen een beetje gedateerd over kwamen. Het origineel komt uit 2017 en dat merk je soms. Dit boek is echt fantastisch en ik verwacht dat ik ‘m ooit nog wel ga herlezen, maar ik denk niet dat dit boek over bijvoorbeeld vijf jaar nog heel goed wordt ontvangen. Er zitten teveel dingetjes in die teveel tijdgebonden zijn en dat is een beetje jammer. Dit boek zo zomaar een tijdloze klassieker kunnen worden als die tijdgebonden aspecten achterwege zouden zijn gebleven. Het deed overigens niets af aan mijn leesplezier, maar het viel me wel op.

Ik heb enorm genoten en heb een nieuwe favoriet van Erin Watt! Het verhaal is lief, schattig en enorm vermakelijk! Het is bijna onmogelijk om niet verliefd te worden op deze twee personages samen als je dit boek leest!

Heb jij al eens een boek van Erin Watt gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: When it’s real ♥ Auteur: Erin Watt ♥ Uitgeverij: de Fontein
Aantal pagina’s:  348 ♥ ISBN: 9789026154027 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel de Fontein!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.