Deze boeken wil ik lezen met Kindle Unlimited

Ik ben een absolute Kobo fan, altijd al geweest sinds ik een e-reader heb. Ik heb ook lange tijd nooit overwogen om een ereader van een ander merk aan te schaffen. Echter begon het de laatste tijd toch een beetje te kriebelen, ook omdat ik steeds meer Engelse boeken op mijn TBR zette die enkel via een Kindle te lezen zijn. Toen een tijdje geleden een Kindle voor een hele leuke prijs te koop was, heb ik er eentje aangeschaft. En aangezien je op een Kindle (via een omweg) ook Kindle Unlimited aan kunt zetten, deel ik vandaag de auteurs en boeken die ik via deze weg zou willen lezen!

Net als met Kobo Plus staan er ongelofelijk veel boeken op KU en ook veel in heel veel verschillende genres. Hoewel ik het nog niet aan heb gezet (ga ik doen voor onze vakantie begin volgende maand), kwam ik er wel achter dat het vooral veel smut is. Daar heb ik compleet geen problemen mee (hoe meer hoe beter), dus ik heb nog heel veel te lezen, haha! Ik heb hieronder in verschillende categorieën opgeschreven wat ik met KU wil/ga lezen!

Auteurs

Er zijn een aantal auteurs waar ik ooit iets van heb gelezen, of waar ik al tijden iets van wil lezen die goed vertegenwoordigd zijn op KU. Deze auteurs staan in ieder geval op mijn lijstje:

♥ Billie Lustig
♥ Ella Maise
♥ Meghan Quinn
♥ Mariana Zapata
♥ Sarah Adams
♥ Lauren Asher
♥ Micalea Smeltzer 

De eerste boeken die ik van bovenstaande auteurs zal oppakken zullen in ieder geval The Confidence of Wildflowers van Micalea Smeltzer, Throttled van Lauren Asher en een willekeurig boek van Billie Lustig zijn.

Specifieke titels

Naast bepaalde boeken van de hierboven genoemde auteurs, staan er ook een aantal specifieke titels op mijn TBR die dus te lezen zijn met KU. Komen ze:

♥ In the Weeds van B.K. Borison
♥ Twisted Hate van Ana Huang
♥ Things We Never Got Over van Lucy Score
♥ Heart Bones van Colleen Hoover
♥ You & Me van Tal Bauer
♥ Flock van Kate Stewart
♥ Things You Save In a Fire van Katherine Center
♥ Be Still My Heart van Emily McIntire & Sav R. Miller

En dan nog deze

En dan staan er nog wat andere random (vooral smut en nog meer spice) op mijn TBR, maar die wil ik je uiteraard niet onthouden.

♥ The Ex Assignment van Victoria Paige
♥ In This Life van Cora Brent
♥ Knot My Type van Evie Mitchell
♥ Boeken van Elsie Silver
♥ Owned By a Sinner van Michelle Heard
♥ Nanny for the Neighbors van Lily Gold
♥ Drawn to Mr King van Elle Nicoll
♥ I Wanted It To Be Me van Piper James

Genoeg te lezen dus en ik zal aan twee maandjes waarschijnlijk niet genoeg hebben. Het wordt een hete zomer, zullen we maar zeggen? 😉

Heb jij een Kindle of Kobo? En heb je al wel eens van KU gehoord?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.