Mijn TBR voor Malta

Bijna vakantie! Deze week vertrekken we voor 10 dagen naar Malta en naast dat we daar natuurlijk van alles gaan doen, ben ik ook van plan om lekker te lezen! Ik heb een TBR opgesteld (die wellicht een beetje ambitieus is) en die deel ik vandaag!

Kroon van gouden beenderen – Jennifer L. Armentrout
Ik doe mee aan de blogtour van het derde deel in deze serie en daarom heb ik al een digitale proef gekregen. Heel erg fijn dat ik de PDF op mijn Kindle kan lezen, dus deze gaat in ieder geval mee!

Vijf dates – Amy Jo Cousins
Ik gok dat dit boek (novelle zelfs) het enige zal zijn welke ik op mijn Kobo zal lezen, want ik heb Kobo Plus (tijdelijk of course) uitgezet. Ik ontving een digitaal exemplaar en M/M is altijd een goed idee, toch? 

The Love of My Other Life – C.J. Connolly
Dit is een ARC van NetGalley (het boek verschijnt op 30-6) en ik ben heel erg benieuwd. Ik kreeg een beetje Taylor Jenkins Reid en Josie Silver vibes toen ik de flaptekst las, dus let’s read!

Een tijdje geleden deelde ik al mijn TBR met boeken die ik met Kindle Unlimited wilde lezen. Inmiddels heb ik KU aanstaan en deze boeken dus daadwerkelijk toegevoegd. Mijn lijst is enorm, maar ik heb met pijn en moeite een selectie gemaakt die ik als eerste wil lezen.

Things We Never Got Over – Lucy Score
Dit boek staat helemaal bovenaan mijn lijstje, want het lijkt me zo’n tof verhaal. Daarnaast komt ‘ie regelmatig voorbij op Tiktok, dus helemaal zin in.

8 – B. Lustig
Een erotische roman van een Nederlandse auteur (geschreven in het Engels). Deze boeken ben ik zo vaak tegengekomen op Tiktok, ik wil ze nu echt zelf ontdekken. 8 is het eerste deel in de trilogie, dus wie weet lees ik ze allemaal wel als ze tof zijn.

To Love Jason Thorn – Ella Maise
Nog zo’n eentje waar ik heel veel goeds over heb gehoord. Zin in!

Twisted Hate – Ana Huang
Ik heb de eerste twee boeken van Ana Huang gelezen en ze heeft een heerlijke, verslavende schrijfstijl. Deze belooft dus veel goeds!

The Confidence of Wildflowers – Micalea Smeltzer
Oeh alleen de cover al (niet dat je die ziet op een Kindle, but who cares). Ik heb een idee dat dit een heel emotionele read wordt, dus een zonnebril zal geen overbodige luxe zijn, haha.

Knot My Type – Evie Mitchell
Beetje diversiteit in het lijstje met deze. Dit boek schijnt heel tof te zijn, dus heel blij dat ‘ie te lezen is met KU!

Throttled – Lauren Asher
Na The Fine Print wil ik alles lezen van Lauren Asher, dus gelukkig staat er een serie van vier delen op, waarvan Trottled het eerste deel is. Zin in!

En mocht ik nou echt nog tijd over hebben (ik verwacht het niet haha), dan kan ik altijd nog de andere delen in sommige series lezen die ik hierboven heb genoemd. Genoeg te lezen in ieder geval haha!

Heb jij al een van bovenstaande boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.