Mijn TBR voor Kobo Plus

Vrees niet, ik ben nog steeds fan van Kobo Plus (maar stiekem inmiddels ook een beetje van Kindle Unlimited). Ik heb er – ondanks mijn abonnement – de laatste tijd alleen niet heel veel gebruik van gemaakt. Er zijn inmiddels wel heel wat boeken toegevoegd die ik nog graag zou willen lezen en die heb ik voor mezelf (maar ook een beetje voor jullie) op een rijtje gezet. Lees je mee?

Het bewijs van de affaire – Taylor Jenkins Reid
Hallo, een nieuw boek van TJR? Oké, toegegeven het is een novelle, maar dan nog! I need it!

Niet zonder liefde (Eindeloos 4) – Wendy Brokers
Dit boek heb ik eigenlijk al gelezen (ik mocht meelezen toen Wendy dit boek schreef), maar ik wil eigenlijk nog wel het eindresultaat lezen. Gelukkig staat ‘ie op Kobo Plus, dus snel tijd voor maken. Ook omdat ik ‘m dan hier op de blog kan recenseren natuurlijk!

Meest begeerde bachelor & Meest begeerde baas – Annika Martin
De boeken van Annika Martin zijn altijd een goed idee en ik loop een beetje achter. Ik heb deel 3 en 4 nog niet gelezen en deel 5 en 6 komen ook al heel snel in het Nederlands! Snel doorlezen dus, maar gelukkig is dat helemaal geen straf!

Op heterdaad – Danielle Carson
Dit boek staat sinds verschijning al op mijn TBR en wil ik graag in NY (lekker toepasselijk) lezen. Het klinkt in ieder geval heel erg tof!

Wat als het wel werkt – Roni Loren
Wat als jij het bent heeft mij eerder dit jaar echt verrast, dus deel 2 wil ik ook het liefst zo snel mogelijk lezen!

Puur zakelijk – Marloes Berghege
En als laatste dit boek van Nederlandse bodem. Het wordt mijn eerste kennismaking met deze auteur, maar ik heb al goede verhalen over haar boeken gehoord!

Welk boek zou jij nog graag (met Kobo Plus) willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.