Vrij uitzicht – Anna E. Collins

Twee weken geleden ontving ik het e-book van Vrij uitzicht van Anna E. Collins. Ik had het boek al maanden geleden aangevraagd, maar ik was deze titel alweer een beetje vergeten? Ik begon vrijwel direct en daar heb ik geen spijt van gehad! Vandaag lees je mijn recensie!

Dani Porter wil wraak. Niet alleen is haar (nu dus éx-) verloofde een maand voor hun bruiloft vreemdgegaan, maar het was nota bene met de makelaar die hun het huis-met-uitzicht had verkocht waar ze samen oud in zouden worden. Dani’s oplossing: het stukje grond naast dat huis kopen en er een klein, onooglijk, maar vooral hóóg wraakhuis op laten bouwen. Wég uitzicht…

Samen met architect Wyatt, haar irritante en arrogante collega, gaat Dani met het ontwerp aan de slag. Maar gaandeweg begint het project minder om wraak op haar ex te draaien, en meer om de intrigerende Wyatt, die onder al dat chagrijn onvermoede kanten blijkt te hebben…

In de laatste week voor onze vakantie wilde ik wat boeken uitlezen en daarnaast zowel De verrader van Evalon en Vrij uitzicht lezen. Die eerste ’s avonds op de bank en Vrij uitzicht lekker tussendoor op mijn e-reader en bijvoorbeeld in bed. Maar zodra ik de eerste hoofdstukjes van Vrij uitzicht had gelezen kon ik niet meer stoppen! Het is vanaf het begin enorm tof, maar vooral heel erg verslavend en niet meer weg te leggen. Ik was natuurlijk heel erg nieuwsgierig, maar ik had niet verwacht dat ik het boek zo tof zou vinden!

Wel moet ik zeggen dat ik de tweede helft net wat minder vond. Tijdens de eerste 100 pagina’s dacht ik zonder twijfel dat ik op een vijf sterren beoordeling zou afgaan. De tweede helft zorgde ervoor dat dit er uiteindelijk vier zijn geworden. Ik ben niet een enorme fan van de miscommunicatie trope, maar als het goed is uitgewerkt kan ik daar nog wel gelukkig van worden. Ik vond alleen bepaalde dingen net niet helemaal lekker lopen en dat is jammer.

Wel is dit verhaal lekker origineel, maar tegelijkertijd ook wel beetje over de top (en dat is niet perse negatief). Want waarom zou je zoveel geld stoppen in een project om je ex dwars te zetten? Wel vond ik de opbouwende relatie heel erg vergelijkend met de boeken van Ali Hazelwood, dus daar heb ik in ieder geval heel erg van genoten! Het verhaal is heel erg vermakelijk, weliswaar niet echt verrassend, maar een heerlijke romance om dit najaar lekker onder een dekentje te lezen!

Yes, ik ben fan! Ik had niet verwacht dat ik vanaf het eerste hoofdstuk zo hooked zou zijn! Met een paar kanttekeningen vond ik dit echt een enorm fijne romance, dikke aanrader dus!

Stond dit boek al op jouw TBR?

Liefs,
Marleen

Titel: Vrij uitzicht ♥ Auteur: Anna E. Collins ♥ Uitgeverij: de Fontein
Aantal pagina’s: 272 ♥ ISBN: 9789026160950 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek ontvangen als digitaal recensie-exemplaar, dankjewel de Fontein!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.