3 x 5 boeken in juni

Voor juni ben ik op het gebied van lezen heel erg optimistisch. Ik heb een hele ambitieuze TBR klaargelegd voor de nieuwe maand en er komen een aantal boeken uit waar ik enorm naar uitkijk. Misschien hoop ik extreem op goed weer zodat ik lekker veel buiten kan lezen, maar ik heb in ieder geval heel veel zin in een nieuwe maand (en ook wel omdat we waarschijnlijk/hopelijk eindelijk weer eens op vakantie gaan, haha). Lees je gezellig mee?

Allereerst hoop ik (in ieder geval) vijf boeken uit eigen kast te lezen. Ik schreef hier vorige week al dat ik bezig ben met het tackelen van mijn TBR en daar horen dan ook wat boeken uit eigen kast bij, toch?

Daisy Jones & the Six van Taylor Jenkins Reid
Ik ben helemaal into de boeken van TJR en deze is de laatste Nederlandse die ik tot nu toe kan lezen. Heel veel zin in én ik heb al veel enorm positieve reacties gelezen, dus het belooft veel goeds!

List en leugens van Leigh Bardugo
Dit boek lag in april ook al op mijn TBR, maar toen ben ik er niet aan toegekomen. Inmiddels heb ik de (hele toffe) tv-serie Shadow & Bonesgekeken en nu ben ik heel erg nieuwsgierig naar het boek over de Kraaien. Beide boeken uit deze duologie staan al jaren in de kast, dus hoog tijd!

De afstand tussen jou en mij van Marina Gessner
Dit boek ga ik samen met Janneke lezen. Nu al veel zin in natuurlijk, want samen lezen is altijd leuk. Daarnaast schijnt dit boek ook echt tof te zijn, dus kom maar op!

Heks en jager van Shelby Mahurin
Deze maand is het vervolg op dit boek verschenen en iedereen was gelijk weer positief. Dit ebook kocht ik twee jaar geleden en ik wil ‘m eindelijk lezen.

De side hustle van Chris Guillebeau
Dit boek kocht ik in februari en wil ik graag in juni lezen. Onder het mom van boeken niet te lang verstoffen én natuurlijk omdat ik ‘m ook daadwerkelijk graag wil lezen.

Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe boeken die ik wil lezen. Deze boeken heb ik o.a. in mei toegevoegd of omdat ze net pas zijn verschenen.

Het zwembad van Libby Page
Dit boek kreeg ik van Janneke in mei en ik ben er heel benieuwd naar. En ook dit boek is er eentje onder de noemer van geen nieuwe boeken toevoegen aan mijn TBR, maar nieuwe boeken gelijk lezen.

Ik geloof in jou van Hinke van Abbema
Dit boek kreeg ik als verrassing binnen eind mei van Kok boekencentrum. Hoewel ik niet-aangevraagde recensie-exemplaren niet altijd voorrang geef, klinkt dit boek wel interessant. Daarom probeer ik ‘m in ieder geval in juni te lezen!

Siervuurwerk en sneeuwvlokken van Susan Muskee
Yess, een nieuw boek van Susan Muskee. Het boek staat sinds eind mei op Kobo Plus, dus die ga ik heel snel lezen! Het liefst in de tuin, precies zoals ik haar eerste boek iets meer dan een jaar geleden heb gelezen, haha!

Droomuitzicht van Sarah Morganthaler
En yes, ook het nieuwe boek van Sarah Morganthaler. Het is het laatste boek in de Moose Springs serie en ik heb er zoveel zin in! Het boek heb ik nog niet in huis, maar ik denk dat ik er niet al te lang op hoef te wachten, haha!

10 truths en een dare van Ashley Elston
Anderhalf jaar geleden heb ik genoten van 10 blind dates, dus het nieuwe boek van Elston mocht niet ontbreken. Ik ontving eind mei een recensie-exemplaar van Best of YA, dus deze ga ik direct in juni lezen!

En als laatste nog vijf boeken waar ik enorm naar uitkijk. Ik zal er ook bijschrijven op welke datum dit boek verschijnt.

Wedden dat ik blijf van Marijke Vos (2 juni)
Natuurlijk kijk ik uit naar het nieuwste boek van Marijke Vos. De flaptekst klinkt heel erg goed, de cover is een plaatje, dus kom maar op!

Dream again van Mona Kasten (8 juni)
Het laatste boek in de serie van Mona Kasten. Nadat ik Hope againhad gelezen werd ik heel erg nieuwsgierig naar het verhaal van Blake. Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten. En ook erg tof, de serie is hierna compleet!

Onvoorwaardelijk van Vi Keeland & Penelope Ward (9 juni)
Ik zal vast niet de enige zijn die uitkijkt naar een nieuw boek van deze auteur. Het is de vertaling van Cocky Bastarden dat boek heb ik nog niet gelezen. Zoals tijd klinkt de flaptekst erg goed, dus kom maar op!

De laatste halte van Casey McQuiston (14 juni)
Rood, wit en koningsblauwis een van mijn favoriete boeken van 2020, dus alleen daarom kijk ik al uit naar een nieuw boek van deze auteur. Daarnaast klinkt het verhaal ook erg tof, dus halverwege juni zul je me waarschijnlijk kunnen vinden in dit boek, haha!

Met een beetje geluk van Tamara Haagmans (28 juni)
En als laatste kijk ik ook uit naar het nieuwste boek van Tamara Haagmans. Ook deze cover is een plaatje en het verhaal klinkt echt weer als een fijne roman, precies zoals we van Tamara gewend zijn!

Zoals ik aan het begin al schreef, juni wordt op het gebied van boeken ambitieus, maar we gaan het zien! Naar welk boek kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een heeeeeerlijke plannen! 🙂 Ik hoop zelf ook de nieuwe van Mona Kasten, Debbie Johnson en Tamara Haagmans te lezen. En wie weet waag ik me ook eindelijk aan Boyfriend material.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.