Londen & Seattle – Alexandria Bellefleur

Vorig jaar las ik met veel plezier Elle & Darcy en nu is het vervolg op dit boek verschenen. Ik was al heel benieuwd, want ik had positieve reacties gelezen over dit tweede boek. Ik mocht een vooruitleesexemplaar ontvangen voor de blogtour en vandaag is het mijn beurt met mijn recensie!

Brendon gelooft volledig in de liefde. Hij heeft een datingapp gebouwd en is ervan overtuigd dat de ware ergens rondloopt, ook al heeft hij haar nog niet ontmoet. Of toch wel? Als de beste vriendin van zijn zus onverwacht naar Seattle komt, maakt zijn hart een sprongetje. Hij was als jongen al verliefd op Annie. Annie daarentegen is niet op zoek naar liefde. Na verschillende slechte ervaringen gelooft ze er niet meer in. Het enige probleem is dat ze zich tot Brendon aangetrokken voelt.

O mensen, bereid je voor op een overdosis cuteness! Zoals ik hierboven al schreef had ik veel positieve en enthousiaste reacties gelezen van vooral Amerikaanse bookstagrammers, dus mijn verwachtingen waren redelijk hoog. Maar jeetje, die zijn echt compleet waargemaakt!  Annie en Brendon zijn allebei ongelofelijk lief en schattig, maar samen? Mijn hart kon het amper aan. Dit boek kun je moeilijk in één specifieke trope drukken, maar komt voor mij aardig in de buurt van friends tol overs en sunshine-grump, hoewel Annie eigenlijk weinig grumpiness in haar lichaam heeft zitten.

Hoewel dit boek een vervolg is op (het heerlijke) Elly & Darcy, kun je dit boek prima op zichzelf lezen. Neemt overigens niet weg dat ik je ook het verhaal van Brendons zus enorm aanraad. Alexandria Bellefleur heeft een heerlijke, beeldende en vlotte schrijfstijl. Dit verhaal speelt zich grotendeels af in Seattle en de stad is zo goed neergezet. Deze stad in het noordwesten van de Verenigde Staten stond al op mijn bucketlist, maar na het lezen van Londen & Seattle al helemaal.

En hoe leuk is de invalshoek?! In dit boek is Brendon de gene die helemaal gelooft in ware liefde en in relaties, terwijl Annie de hoop al een beetje heeft opgegeven. Met een personage als Brendon is de auteur een tikkie een andere weg ingeslagen. Zijn werk bij een love matching app is een toffe toevoeging aan een al heerlijk verhaal. Tel daarbij de perfecte dosis spicy en je hebt gewoon een must read.

Ik schreef het al, Londen & Seattle is een overdosis cuteness en die kunnen we allemaal wel gebruiken. Bereid je voor op veel liefde, de schattigste momenten, een ode aan romcoms en niet heel belangrijk, een prachtig happy end! Geloof me, you need this!

Heb jij dit boek al op je verlanglijstje staan?

Liefs,
Marleen

Titel: Londen & Seattle ♥ Auteur: Alexandria Bellefleur ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 352 ♥ ISBN: 9789020543582 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankjewel Z&K

Lees ook de recensies van de anderen in de blogtour!

Books and paperAbout my bookshelfThe Queen of GeekCup of Books
DutchbookdragonMagicofbooksnl

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.