This month’s Favoritez #82 – september 2023

Hallo oktober en dag september! September duurde voor mijn gevoel heel lang, zeker als ik nu terugdenk wat we aan het begin allemaal hebben gedaan. Maar goed, we blikken nog even terug. Lees je mee met mijn september?

De maand begon goed met een broodje van de Broodbode. Daar hadden we tijdens onze reis al regelmatig zin in en ruim een maand na thuiskomst kwam het er eindelijk van!

Begin september gingen we uiteten met mijn ouders, lekker én gezellig!

Het lijkt alweer zo lang geleden dat we lekker buiten konden zitten en buiten konden lunchen. Vet gezellig met lieve Mango, ook al eet hij je het brood van je bord.

Cheers! Dit was echt mijn favoriete drankje in de nazomer dit jaar.

Ik vloog in mijn eentje naar Dublin, dus een boek mocht niet ontbreken. Geen enorme aanrader, hij was vooral een beetje raar, haha.

En we zijn ook nog een weekend naar Dublin geweest, maar dat voelt inmiddels alweer zo lang geleden haha. Maar Dublin is echt een heerlijke stad die ons echt verrast heeft. We hadden enorm geluk met het weer,  hebben toffe dingen gezien en vooral even lekker weggeweest. Dikke tip, Dublin!

En we gingen naar Dublin omdat Vin daar heen moest voor zijn werk. Ik kwam na,  maar had ook nog een dagdeel in mijn eentje. Naast dat ik wat boekwinkels heb bezocht, heb ik ook een uurtje met mezelf in het park gezeten. Lekker hoor!

Dit soort middagen, heeeeerlijk!

En helaas was het niet de hele maand nog zulk lekker weer, maar dit was ook een prima alternatief haha!

En toen was de handtekening gezet! Eindelijk naar de notaris voor de hypotheek en om de kavel over te schrijven, toen kon de bouw ook echt beginnen!

Lunchen met Susan en gezellig bijkletsen!

Lezen in de trein, onderweg naar kantoor. Dit boek was helaas geen enorme aanrader.

Voor in ons nieuwe huis zijn we op zoek naar nieuwe meubels (want bijna niets gaan mee), dus we besloten een inspiratiegesprek bij een woonwinkel in te plannen. Dit was op dat moment een beetje het idee, maar dat is inmiddels alweer van tafel, haha!

Op een zondagmiddag spontaan naar Utrecht en dan mag een lunch natuurlijk niet ontbreken!

Snoepjes met Mango!

Begin is er! Voor de fundering moesten wij helaas op palen bouwen, maar die zitten erin!

En de maand sloten we af met een nieuw gerecht, een pastaschotel met broccolirijst. De pastaschotel was lekker, maar de volgende keer zonder broccolirijst, ha!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.