This month’s Favoritez #7: Februari

Februari was niet zo druk als januari. Ik had weer fulltime college, tussendoor moest er gewerkt worden en langzaamaan begon ik me voor te bereiden voor New York. Vandaag weer een kijkje in mijn maand, kijk je gezellig mee? 

Colleges
In februari begonnen mijn colleges weer. Mijn laatste semester van mijn bachelor, tenminste dat hoop ik, is best zwaar. Ik heb veel colleges en mijn rooster is bomvol. Na bijna twee maand zonder colleges was het wel weer even wennen. Ik heb af en toe nog steeds wel wat moeite om mijn concentratie erbij te houden tijdens een hele dag van colleges, maar ik ben al wel helemaal gewend. Hopelijk nog een paar maanden en heb ik mijn bachelor binnen!

In februari kreeg ik ook mijn laatste resultaten binnen van mijn tentamens. Uiteindelijk heb ik 3 van de 5 tentamens gehaald. Dit betekent dat ik in juli nog twee extra hertentamens heb. Ik vind het natuurlijk jammer dat ik twee tentamens opnieuw moet doen, maar toch ben ik heel tevreden met het resultaat!

Lunch met We Love Feelgood|
Begin januari begon ik samen met 9 andere enthousiaste dames de We Love Feelgood pagina op Hebban. We hebben ontzettend veel ideeën en veel artikelen zijn ook al uitgewerkt en online verschenen. Je vindt onze pagina hier. Begin februari kwamen we samen in Utrecht. We lunchten gezellig en we vergaderden er op los. Veel ideeën zijn nu concreet geworden. Het was ontzettend gezellig. Bedankt dames!

WINACTIE
In februari kreeg ik, naar aanleiding van de Blossom Books maand die ik organiseerde hier op Favoritez, een heel leuk mailtje van Blossom Books! Ik mocht een heel tof pakketje met bookgoodies weggeven hier! Helaas is de winactie afgelopen en heeft de winnaar al bericht gehad. De winactie was in ieder geval een heel groot succes, de reactie stroomden binnen en ook de likes op Facebook stegen de pan uit! Dankjewel allemaal! ♥

Leesflow
In februari zat ik echt in de leesflow en ik heb echt prachtige boeken gelezen. Een aantal recensies heb je online al kunnen lezen. Zo las ik het prachtige oorlogsboek Zout van de zee en de gruwelijke novella Opgesloten. Ook genoot ik van de romantische thriller De andere vrouw en liet ik me, als voorbereiding voor New York natuurlijk, onderdompelen in de datingscène van The Big Apple met New York in 40 dates. Van deze boeken heb je allemaal een recensie kunnen lezen.

Wat betreft de Shelf Control Challenge ben ik niet echt opgeschoten. Ik las ‘maar’ één boek uit mijn eigen kast van die lijst en 1 boek van mijn e-reader. Februari was niet zo’n goede maand voor die challenge, want ik kreeg wel heel veel nieuwe boeken binnen (whoops). Mijn boekenbuit lees je woensdag online!

Kaartjes en taartjes
In februari verzond ik natuurlijk ook een kaartje. Ter ere van Valentijn stuurde ik het hele toepasselijke kaartje naar mijn oma. Mijn oma noemde ik vroeger namelijk altijd Riet en toen ik dit kaartje tegenkwam, moest ik ‘m wel opsturen!

Ik maakte een cheesecake naar recept van de blog van Lekker & Simpel. Ik maakte de heerlijke, maar ook machtige Salted Caramel Cheesecake. Het recept vind je hier.

NEW YORK ♥
Yes, we gingen ein-de-lijk naar New York! We hebben een fantastische week gehad en zoveel mooie dingen gezien! Binnenkort komen er nog wat artikeltjes online over deze stad, wat we hebben gedaan en wat persoonlijke tips, maar nu alvast wat foto’s! Mag ik alsjeblieft weer terug? 

Hoe was jouw maand? Heb jij leuke dingen gedaan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.