This month’s Favoritez #8: Maart 2017

Maart was denk ik niet helemaal mijn maand. De eerste drie dagen zat ik nog in de prachtige stad New York en ik had veel moeite met weer wennen aan het dagelijkse leven hier in Nederland. Ik kan echt met een gerust hart zeggen dat ik behoorlijk wat heimwee had naar The Big Apple. Gelukkig had ik heel wat boeken die voor afleiding konden zorgen en stonden er wat leuke dingen op het programma. Kijk je mee naar een overzichtje van maart?

New York
Zoals ik hierboven al schreef had ik behoorlijk wat moeite met afscheid nemen van New York. Ik schreef zelfs een liefdesbrief aan de stad! Ik kijk vaak terug naar de foto’s en wordt een beetje weemoedig (mooi woord, ha!) als ik afbeeldingen of andere dingen over de stad zie. Op dit moment ben ik nog steeds bezig met het uitzoeken van de foto’s en kan ik dus nog even nagenieten. Ook zitten er allerlei ideeën in mijn hoofd voor verschillende artikelen.

Interview Jojo Moyes
Voor de We Love Feelgoodpage hebben we elke maand een auteur van de maand. In maart verscheen er een herdruk van Verboden Vruchten van Jojo Moyes dus mijn favoriete auteur werd de het afgelopen maart. Ik kreeg de fantastische kans om haar te interviewen! Helaas kwam ze niet naar Nederland, maar ik mocht haar wat vragen sturen via de mail en twee weken geleden verscheen het artikel online!

Blogger Vriendenboek
Voor New York kreeg ik een erg leuk mailtje van Liesbet van Zwartraafje: of ik mee wilde doen aan het Blogger Vriendenboek. Natuurlijk wilde ik dat! Ik vulde de vragen in en maakte wat foto’s en afgelopen maart verschenen de antwoorden bij Liesbet op de blog en ik deelde hier ook de antwoorden. Heb jij ze al gelezen? 

Recensie-exemplaren
In maart kon ik heel goed zien dat mijn blog langzaam maar zeker aan het groeien is. Ik krijg steeds vaker mailtjes van uitgeverijen (en dat is zo gaaf!) en heb al verschillende recensie-exemplaren mogen ontvangen. Zo kreeg ik Did I Mention I Miss You van Moon, Zoektocht terug voor de blogtour die april begint en kreeg ik ook een vooruitleesexemplaar van Ik zie jou (die pas in juni verschijnt, wauw!) en van Onbetrouwbaar. Het is zo ontzettend tof om out of the blue mailtjes te krijgen met de vraag of je een boek wilt recenseren, onbeschrijfbaar!

Beauty and the Beast
In maart verscheen ook eindelijk Beauty and the Beast in de bioscoop! De film was echt fantastisch en ik kan niet wachten om ‘m nog een keer te bekijken. Samen met mama ging ik naar de ladies night in Enschede en het was ontzettend gezellig. 

Best of Romance
Van het geweldige Best of Romance-event hebben jullie al een verslag kunnen lezen maar ik wil het toch nog eventjes noemen. Ik hoop zo dat er nog een vervolg van deze middag komt! Ik heb echt gezellig kunnen kletsen met Charlotte de Monchy, en nogmaals: ik kan niet wachten op haar volgende boek!

Eten, eten en o, nog meer eten!
In maart gingen we eten bij het A1 restaurant in Deventer. Net als de vorige keer hebben we weer veel te veel gegeten, maar het was wel lekker, haha! Mijn vriend en ik hadden ook nog een bon liggen van een hamburgerrestaurantje in Deventer dus daar zijn we ook op een vrijdagavond gaan eten. Helaas was de service niet goed dus daar gaan we niet nog een keertje heen.

Ook thuis hebben we heel wat lekkere dingen gegeten! We maakten (nou ja, mijn vriend) Turks brood met kip, paprika en gesmolten kaas (nom nom), broodjes carpaccio (nog meer nom nom) en een Italiaanse ovenschotel uit het kookboek van Lekker en Simpel.

Op de uni was het tijd voor ijsjes en vanaf nu is het weer tijd voor aardbeien en ze zijn zo lekker! ♥

Taart en kaartjes
Voor de taarten- en kaartenchallenge stuurde ik in maart een kaartje naar mama en maakte ik de witte chocolade frambozen fudge taart van de blog Oh My Foodness. Hij was machtig, maar o zo lekker! <3 Aanrader! 

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.