This month’s Favoritez #65 – februari 2022

Wauw, wat is februari voorbij gevlogen. Misschien komt het omdat het een kortere maand is, maar ik kan niet geloven dat we alweer in maart zitten. Ik heb wel genoeg meegemaakt, als ik zo terugkijk op februari. Kijk je gezellig mee?

Begin februari stond er een gezellig dagje met Jennifer op de planning. We sprake af in Nijmegen, gingen lekker brunchen bij Downtown (dikke tip!), gingen uiteraard de boekwinkel in en sloten onze middag af met een yoghurtje bij Yoghurt Barn. Gezellig!

Bloggen in bed, beste hoor! Ik schreef een artikel voor de blog en deed wat dingetjes achter de schermen.

Taart! Zonder reden, gewoon omdat het kan. Ik had deze vet lekkere witte chocolade frambozen cheesecake van Multivlaai, yum!

Uurtje wandelen in de pauze!

Elke werkdag sluit ik af met een boek. Soms voor het eten, maar meestal daarna.

Ik had al weken zin in een dagje Amsterdam. Ik wilde graag naar het Moco Museum (maar ik was te laat met tickets kopen haha), dus we hebben een beetje gewinkeld, lekker geluncht bij Ree7 (tip!) en ik ging natuurlijk de boekwinkel in! 😉 Lekker dagje!

We gingen samen met papa en mama uiteten bij De Zwarte Silo in Deventer. Het was voor ons de eerste keer dat we hier gingen eten, maar helaas niet voor herhaling vatbaar. Jammer!

Yess, we hebben weer een Movie Pass! Het is meer dan 2 jaar geleden dat we onze Movie Pass stop hadden gezet, maar nu alles weer meer opengaat, hebben we besloten om de pass weer aan te zetten. En we maakten er gelijk gebruik van! We zagen ‘Death on the Nile’. Een vermakelijke film, maar niet zo goed als ‘Murder on the Oriënt Express’.

Halverwege februari gingen we een weekendje Brugge. Ik had hier echt naar uitgekeken, maar helaas besloten we door de storm een dagje eerder naar huis te gaan. Wel zijn we een beetje verliefd geworden op de stad en we komen er sowieso nog een keertje terug!

Klein voordeeltje van eerder naar huis gaan: zaterdagochtend wakker worden in je eigen bed, koffietje en een heerlijk boek. En dit boek was zo, zo goed!

Zoals ik hierboven al schreef hebben we weer een Movie pass en die hebben we goed gebruikt in februari. Zo gingen we naar Marry me (de film met Jennifer Lopez, aanrader!) en naar de Sneak preview. De eerste film die we met Sneak zagen was Nordsjøen (The Nord Sea), een Noorse film die verrassend goed was!

En hé, na 2 jaar thuiswerken heb ik eindelijk een nieuw – en vooral goede – werkplek. Vanuit werk kregen we budget om o.a. een bureau, laptopstandaard en scherm aan te schaffen. Hoe heb ik ooit zonder gekund?

Ik moest naar Zwolle (kantoor) om een scherm in te leveren en mijn nieuwe pas op te halen. Ik besloot daarna door te gaan naar Stadshagen om wat boeken te scoren bij Evelyn (van Westerhof). Ik heb al maanden veel contact met haar via Instagram, maar we hadden elkaar nog niet in het echt gezien. Zo gezellig om elkaar nu eindelijk in het echt te zien! And of course, ik ging niet met lege handen naar huis!

En wauw, ik ging eindelijk naar kantoor. Ik heb echt twee jaar lang thuisgewerkt en dit was de eerste keer sinds 16 maart 2020 dat ik op kantoor heb gewerkt. Het voelde een beetje als een uitje haha.

Vin was ook in Utrecht, dus ik besloot op de terugweg van kantoor uit te stappen in Utrecht. We zijn even kort de stad in gegaan en hebben daarna lekker gegeten bij Sugo. Tipje!

Ochtendje schrijven buiten de deur. Dit keer geen fictie, maar wat artikeltjes voor de reisblog en wat andere dingetjes. Ik merk dat ik buiten de deur zoveel productiever ben.

Lunch! Ik ging lunchen met een oud-collegaatje van Starbucks. Heel erg gezellig en leuk om weer bij te kletsen!

Dat was februari! Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.