Ongebonden – Christina Lauren

Vandaag alweer de recensie van het derde deel in de Stouter-reeks van Christina Lauren. Toen ik dit boek jaren geleden voor de eerste keer las, dacht ik dat dit het laatste deel zou zijn. Een tijdje geleden bracht Xander uitgevers het goede nieuws naar buiten dat er ook nog een vierde deel verschijnt! En ik mag het boek al eerder lezen! Stiekem ben ik al begonnen 😉 Maar vandaag nog eerst de recensie van Ongebonden.

Hanna Bergstrom zit altijd met haar neus in de boeken. Als haar bezorgde broer haar waarschuwt dat ze zo misschien de liefde van haar leven misloopt, besluit ze dat het tijd wordt dat ze de wereld van vriendjes, dates en onenightstands instapt. En gelukkig is Will Sumner, de beste vriend van haar broer en arrogantste player die je je kunt voorstellen, maar al te bereid haar de kneepjes van het vak te leren. Maar als zijn sexy leerling hem onbedoeld verleidt, wil Will niets liever dan Hanna bewijzen dat ze alleen hem nodig heeft.

Ondanks dat ik dol ben op Bennett en Chloe, de personages uit het eerste deel, is het stel uit Ongebonden mijn favoriet (tot nu toe) in de serie. Hanna en Will zijn geweldig samen en er hangt een hele relaxte en grappige sfeer tussen die twee. Hanna heeft fantastische humor en neemt absoluut geen blad voor haar mond en deze momenten zorgen er weer voor dat Will soms geen idee wat hij met Hanna aan moet.

Hoe grappig Hanna soms ook is, ik heb me ook wel een beetje aan haar geirriteerd. Ze is echt heel erg onervaren en dat heeft charmes, maar soms werd de onervarenheid ook irritant en te overdreven. Ze is 24 en absoluut geen maagd meer, maar gedraagt zich soms als een vijftienjarige die nog nooit naakte lichaamsdelen van een man heeft gezien. Wat mij betreft had dit wel iets minder gemogen.

De erotische momenten zijn, net als in de andere delen, weer geweldig. De twee schrijfsters weten hoe ze fijne en sexy scènes moeten schrijven en weten ook zeker om hier mate in te houden. Dankzij de onervarenheid van Hanna lees je ook momenten waarop Will en Hanna op ontdekkingsreis met z’n tweeën en deze scènes waren echt mijn favoriet. Een keer geen harde ‘porno’, maar lieve, ontdekkende seks met een hoge dosis aantrekkingskracht.

De schrijfstijl van Christina Lauren zorgt voor enorm veel leesplezier en ik ben dan ook heel erg blij dat Xander besloot om nog een vierde deel uit te geven. Ongebonden is een heerlijk boek is een nog heerlijker serie en zorgt geheid voor heel wat uurtjes leesplezier!

Heb jij deze serie al gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Ongebonden ♥ Auteur: Christina Lauren ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 319 ♥ ISBN: 9789401602303 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.