This month’s Favoritez #3 + Boekenbuit: Oktober

Ook al hebben we nog twee dagen oktober voor de boeg, vandaag verschijnt toch al mijn overzichtje van de maand oktober voor de boeg. In oktober werd opnieuw #Boektober georganiseerd (en ik deed natuurlijk mee), kreeg ik een nieuwe baan en mocht ik schilderen ter ere van het verschijnen van een nieuw boek. Maar verder gebeurde er niet zoveel in oktober. Ook heb ik niet heel veel boeken toegevoegd aan mijn kast. Daarom deze maand, een combinatie van de boekenbuit en This month’s Favoritez. Kijk je gezellig mee? 

Boektober
Oktober stond, net als vorig jaar, in het teken van #Boektober. Ik nam mij dit jaar voor om minimaal 10 boeken te lezen en dat is gelukt! Ik las 12 boeken, maar ik had nog wel meer kunnen lezen. Nadat ik mijn Reading Challenge had volbracht heb ik bijna geen letter meer gelezen. Ik kocht een nieuw boek en ook al vond ik ‘m fantastisch, ik kwam er niet doorheen! Maar ik mag zeker niet klagen, want 12 boeken in een maand is voor mij doen zeker niet slecht! Deze boeken heb ik in oktober gelezen: img_3811

Niet alle boeken staan hierop. Ik las Vergeef me en Unplugged van de bibliotheek en deze boeken zijn allebei al terug. Ik las Liever met lef (morgen verschijnt de recensie online), maar mijn moeder heeft het boek op dit moment. Ook las ik drie boeken via de app Bliyoo, namelijk Als ik weg ben, Als je terug bent (beide van Abbi Glines) en Mijn Bodyguard.

Nieuwe baan
Begin oktober kreeg ik een minder leuk nieuwtje, namelijk dat mijn contract niet verlengd werd. Maar ik ging niet bij de pakken neerzetten en ging eigenlijk direct op zoek naar een nieuwe baan. Oktober stond dan ook voornamelijk in het teken van sollicitatiebrieven schrijven, versturen en gesprekken voeren. Op 22 oktober kreeg ik te horen dat ik een nieuwe baan heb! Ik ga aan het werk bij de Starbucks op het station in Deventer als Barista. Yes! 🙂 (O, en om het te vieren kocht ik natuurlijk een boek ;))

Schilderen met Colleen Hoover
Hier verscheen al een artikel over, maar ik vermeld het toch nog maar even kort: ik mocht samen met een paar andere bloggers mee doen met een schilderworkshop ter ere van de verschijning van het nieuwe boek van Colleen Hoover, Oprecht. Het was ontzettend leuk en gezellig en ook het boek viel erg in de smaak! Heb je mijn recensie al gelezen? Nog een leuk nieuwtje: ik ben ook coördinator van de leesclub op Hebban. 🙂 img_3632

Twee keer naar de bioscoop
Het was al weer even geleden dat mijn vriend en ik naar de bioscoop zijn geweest, maar in oktober gingen we zelfs twee keer! De eerste keer gingen we naar Inferno. Binnenkort lees je een recensie hier op Favoritez. Vorige week gingen we met mijn ouders naar Jack Reacher: Never go back. Die laatste film vonden we een beetje tegenvallen, maar we hebben ons hoe dan ook vermaakt.img_3726

#Hartelooscountdown van Blossom Books
Ter ere van de verschijning van hun nieuwe boek, Harteloos, organiseert uitgeverij Blossom Books de Harteloos Countdown. Van 1 oktober tot 11 november (het moment dat Harteloos daadwerkelijk in de winkel ligt) hebben ze elke dag een opdracht voor je klaar staan voor een leuke foto op social media. Ik doe gezellig mee en al loop ik een klein beetje achter, toch heb ik bijna elke dag een foto op Instagram geplaatst (volg je mij daar al?). Hieronder een kleine verzameling van de foto’s die ik tot nu toe heb geplaatst.198f27a4-0f8d-4dad-8273-6fc82b526e7c

Mijn lieve mama was jarig
Op 19 oktober was mijn lieve moeder jarig en ik zette haar op mijn blog in het zonnetje. Ik kreeg erg lieve reacties op Facebook en hier op de site, dankjewel! ‘s Avonds gingen we gezellig met z’n vieren uiteten (en daar heb ik geen foto van gemaakt, oeps!) 675ba72d-576f-40ff-837f-bfd0aa30130b

Boekenbuit
Zoals je hierboven al kon lezen heb ik me deze maand behoorlijk in kunnen houden wat betreft nieuwe boeken. Ik kocht zelfs maar twee boeken! 😮 Oprecht kreeg ik tijdens de schilderworkshop. Did I Mention I Need You, Ik ben ongesteld, so what en Elke dag Ella kreeg ik als recensie-exemplaren van Chicklit. Zee van Verlangen kocht ik via Marktplaats. Het bastaardmeisje kreeg ik van mijn vriend en Dans met mij en Het Zwarte hart kocht ik van twee boekenbonnen. Mijn portemonnee was blij met mij deze maand! img_3812

Hoe was jouw maand? Heb jij leuke dingen gedaan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.