WIN: Oprecht van Colleen Hoover [GESLOTEN]

Heb jij afgelopen maandag mijn recensie gelezen van het nieuwste boek van Colleen Hoover? Nee? Lees ‘m nog even hier! Ik heb echt genoten van het boek en ben heel blij dat de uitgeverij dit boek vertaald heeft. En nu heb ik heel goed nieuws voor één van jullie! Ik heb een exemplaar extra van Oprecht en deze ga ik weggeven op mijn blog! Meedoen? Lees verder wat je hiervoor moet doen! 

Waar gaat het boek over? 
Oprecht gaat over Auburn en kunstenaar Owen. Zij komen elkaar tegen als Auburn bij Owen solliciteert voor een baantje. Owen is artistiek en mysterieus en Auburn voelt zich aangetrokken tot hem. Maar beide hebben ze allebei geheimen. Zullen deze geheimen een relatie in de weg staan? Oprecht is een heerlijk boek vol prachtige kunst en bijzondere bekentenissen.

Meer ga ik natuurlijk niet over deze topper vertellen, dat mag een van jullie helemaal zelf gaan ontdekken!

Wat moet je doen? 

 • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet en reageer met een geldig mailadres EN
 • Volg mij op Bloglovin’ en geef hieronder dan gelijk even aan met welke naam je volgt! 😉
 • Extra kans maken? Like Favoritez dan op Facebook en/of volg Favoritez op Twitter en Instagram. Doe je mee met de extra kans? Laat hieronder dan nog even weten met welke namen je liket/volgt.

Makkelijk toch? Veel succes!

Liefs,
Marleen

Enne.. Je maakt kans tot woensdag 9 november 2016, 23:59 uur op dit prachtige boek. Daarna ontvangt de winnaar persoonlijk bericht via de mail. De winnaar heeft dan een week de tijd om zijn/haar adresgegevens op te sturen.

Wegens hoge verzendkosten verstuur ik het boek alleen naar adresssen in Nederland. Hopelijk kan ik toekomstige winacties wel verzenden naar België!

Misschien vind je dit ook interessant

16 reacties

 1. Ik doe graag mee voor dit boek.

  -Ik heb de Facebook pagina van Favoritez geliked onder de naam Kim Milkyway
  -Ik volg je op Bloglovin onder de naam Kim Milkyway
  -Ik plaats nu een bericht met een geldig email adres onder de naam Kim Milkyway

 2. Wat lijkt me dit een gaaf boek! Ik doe graag mee!

  Fb en Bloglovin onder eigen naam
  Instagram Suusjinte
  Twitter Jinte04

 3. super leuke actie! Ben erg benieuwd naar dit boek van mijn wishlist!

  Ik volg je onder nakitaslibrary en nakita ((p) veltman.

  volg je via fb bloglovin en insta

 4. Dit lijkt me een leuk boek, ik waag graag een kansje! Ik dacht dat ik je overal al volgde maar op Instagram ben ik een nieuwe volger. 🙂

 5. Ik heb al zoveel gehoord over dit boek, wil het zo graag lezen. Dus ik doe heel graag mee ^_^ Ik volg je via FB en Bloglovin. Beide als Fiza Halliwell

 6. Oh, ik wil deze zo graag lezen! Ik waag heel graag een kansje!
  Volg je via bloglovin: Angelbookwhisperer
  Via FB: Angel B. Mchallen

 7. Wat een leuke blog heb je!! Je hebt er een nieuwe volger bij.. de laatste tijd vind ik steeds meer mijn weg door het boekblog wereldje en ondertussen heb ik een leuke lijst van blogs bij elkaar verzameld die ik volg! Bekentenis: Ik heb nog nooit iets gelezen van Colleen Hoover (Shame on me!!) maar ik vind dat het hoog tijd is om daar verandering in te bregen! Ik hou van boeken met “geheimen” en heb gehoord dat kunst er ook een grote rol in speel, wat ik mega tof vind!! Ik maak dus eigenlijk gewoon enorm graag kans, haha!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.