Een berichtje aan mijn moeder

Vandaag is mijn allerliefste mama jarig! Happy birthday, mam! ♥ Een perfect moment om mijn moeder eventjes in het zonnetje te zetten en haar te laten weten dat ik dankbaar ben dat zij mijn moeder is en dat ik heel trots op haar ben. Soms mag dat, toch? Waar heb je anders een blog voor, toch? Normaal deel ik de liefde voor boeken of voor reizen, maar vandaag voor mijn mama (en al die andere geweldige, te gekke, toffe en prachtige moeders die in het wild rondlopen). 

Mam, dankjewel…

… voor alle tips over het schoonmaken van een wasmachine en over het wassen van lastige kleding (lees: wit met zwarte streepjes).
… voor al die keren dat we bleven slapen. Welcome to hotel mama, open 24/7.
… voor al die likes op Facebook.
… voor al die lekkere broodjes. 😉
… voor alles wat je mij hebt geleerd.
… voor al die geweldige jaren (en natuurlijk voor al die nog komen).
… dat je zo’n geweldig, tof en prachtig mens bent.
… dat je er altijd voor mij bent.
… dat jij JIJ bent.

Mam, dankjewel! Ik hoop dat ik ooit net zo’n mama zoals jij zal zijn! ♥

Liefs,
Marleen675ba72d-576f-40ff-837f-bfd0aa30130b

You may also like

3 reacties

  1. Wat mooi ….. en dan druk ik het nog zacht uit dankjewel ben ook heel strots op jou en blij dat ik je moeder mag zijn.
    Hou van jou xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.