12x aanraders op Kobo Plus

In augustus – lekker midden in mijn vakantie – besloot ik weer een maandje Kobo Plus aan te zetten. Hoewel ik planken vol heb met ongelezen boeken stonden er ook een aantal boeken op deze e-bookservice die ik nog graag eens wilde (her)lezen. Ik kan je zeggen dat ik mijn maandje volop heb gebruikt en ook nieuwe pareltjes heb ontdekt. Vandaag deel ik een lijstje met tips voor Kobo Plus. Veel leesplezier! 

NB. Ik schreef al eens eerder een artikel over mijn ervaringen met Kobo Plus en tipte daar wat titels. Dit artikel is daar een extra aanvulling op en waarom je juist die boeken echt moet lezen. 

Buren met Benefits – Lisette Jonkman
De reden dat ik mijn abonnement weer aanzette was eigenlijk puur om het nieuwste boek van Lisette Jonkman te lezen. Deze leuke auteur van Nederlandse bodem heeft een trilogie geschreven waarvan de boeken enkel als e-book zullen verschijnen en heel erg fijn: je kunt ze dus lezen via Kobo Plus. Voor nu staat enkel het eerste deel van de Onbreekbaar-serie online, maar op 1 oktober en 1 december verschijnen al de twee vervolgdelen. Zoals je mijn recensie kunt lezen heb ik weer genoten van de schrijfsel van Lisette en ik kan niet wachten om de volgende delen te lezen. Mocht je maar Kobo maar voor één maandje willen proberen (eerste maand is namelijk gratis), zou ik je aanraden om te wachten tot 1 december. 😉 Buren met benefits eindigde namelijk met een behoorlijke cliffhanger, dus ik heb je gewaarschuwd! Daarnaast zijn ook Lisette’s andere boeken beschikbaar op Kobo Plus, dus heel veel uren leesplezier gegarandeerd!
Mijn recensie van Buren met benefits lees je hier. 

Sweet little lies-serie van Abbi Glines
Mocht je nog niet bekend zijn met de boeken van Abbi Glines kun je je lol op, want dan staan er nog zo’n 20 titels op jou te wachten om gelezen te worden. Abbi Glines schrijft heerlijke vermakelijke boeken met een behoorlijk steamy karakter en ze schrijft met een enorme vaart, want elke jaar staan er meerdere boeken van haar hand gepland in Nederland. Haar nieuwste serie Sweet Little Lies is wederom een vermakelijke aanrader, maar niet zo goed als haar Rosemary Beach serie. Echter is die laatstgenoemde serie een serie van 14 (!) delen, dus mocht je kennis willen maken met Glines kun je dat het beste doen met haar nieuwste serie of met de Vincent Boys (Perfecte zomer & Gevaarlijk spel), die is ook tof!

Ik weet niet of ik van je houd – Christina Lauren
Nog een auteur die absoluut op je TBR stapeltje moet is Christina Lauren. Voor mij zijn zij (het is een pseudoniem van twee vrouwen) vooral mijn favoriete auteurs in het erotische genre, maar vorige maand verscheen ook een hele lieve roman, namelijk Ik weet niet of ik van je houd. Dit boek is echt ubercute en dus ook beschikbaar op Kobo Plus.  Wil je daarna nog iets verder gaan en heerlijke (echt fantastische) erotische romans lezen? Geef dan absoluut de Stouter-reeks en de Wild-serie een kans, enjoy!
Mijn recensie van Ik weet niet of ik van je houd lees je hier. 

Knopen & kant – Penelope Sky (en de andere boeken van Hartwick Publishing)
Sinds begin dit jaar is er een nieuwe naam op de markt in de uitgeverswereld op het gebied van erotische romans, namelijk Hartwick Publishers (ik merk dat ik vooral veel boeken tip die een erotisch tintje hebben, dus ik beloof dat er zo ook nog andere genres voorbij zullen komen #pinkypromise). De eerste titel was Knopen & Kant, het eerste deel in deze serie. Intussen zijn er al heel wat nieuwe titels verschenen (denk aan Zwart glas, Koning van de Scotch en Mevrouw de baas) en je kunt echt met zekerheid zeggen dat dit originele, maar zeker erotische boeken zijn. Ze zijn fout, grof, maar o, zo verslavend, dus mocht je hiervoor in zijn, give it a shot!

Cinder – Marissa Meyer
De fantasy boeken van Blossom Books zijn goed vertegenwoordigd op Kobo Plus. Zo kun je onder andere de gehele Lunar Cronicles lezen op Kobo Plus! ♥ Cress is mijn ultieme favoriet, maar de hele serie is eigenlijk een genot om te lezen. Zo gaaf hoe de sprookjes die we kennen zo’n twist hebben gekregen. Mocht je zo niet hebben gelezen, met Kobo Plus kan het nu heel erg gemakkelijk! Daarnaast staan ook IskariEverless en Alter ego op de abonnementenservice.
Mijn recensie van Cinder lees je hier. 

Hof van doorns en rozen – Sarah J. Maas
Heb je deze hele toffe serie van Sarah J. Maas nog niet gelezen? Foei! Gelukkig is daar Kobo Plus en kun je in ieder geval de eerste twee delen bingen. Helaas staat het derde deel (nog) niet erbij, maar hopelijk gaat dat snel komen! Overigens staat ook het eerste deel in Maas’ andere YA-serie Troon van glas ook op Kobo Plus.
Mijn recensie van Hof van doorns en rozen lees je hier. 

Dicht bij jou – Jojo Moyes
Van Jojo Moyes staan helaas niet zo heel veel boeken op Kobo Plus, helaas maar twee, namelijk Verboden vruchten en Dicht bij jou. Beide boeken heb ik met veel plezier gelezen, maar helaas hier nog niet gerecenseerd. Vooral het vorig jaar verschenen Dicht bij jou is echt een aanrader en vooral een fantastische Moyes!

Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover
Deze Queen van de New Adult is goed vertegenwoordigd op Kobo plus! Mocht je kennis willen maken met deze fantastische auteur dan kan dat met met wel 5 titels, waaronder mijn favoriet Onvoorwaardelijk. Dit boek is zo mooi en zo hartverscheurend en krachtig, een absolute must read! Mocht je nog op zoek naar ander fijn leesvoer kan ik je Oprecht en Misschien nooit ook van harte aanbevelen! Eigenlijk kan ik je alle boeken van mevrouw Hoover aanbevelen! 😉

Ongetemd – Liz Hartevelt
Nog een boek van een Nederlandse auteur en zelfs uitgegeven onder eigen beheer! Ik had het geluk dat ik Liz’ eerste boek als een van de eerste mocht lezen en ik ben echt fan geworden van haar schrijfstijl. Sowieso is het ebook absoluut niet duur (slechts €3,99), maar met het abonnement van Kobo Plus kun je het boek gewoon gratis lezen, fijn toch? Met Ongetemd heeft Liz laten zien dat Nederlandse auteurs ook prima een toffe NA neer kunnen zetten en die ook nog zelf kunnen uitgeven.
Mijn recensie van Ongetemd lees je hier. 

Mijn beeld van jou – Susan van Eyck
Een ander heel sterk debuut die je niet mag overslaan tijdens je abonnement van Kobo Plus is Mijn beeld van jou. Van te voren had ik al een klein vermoeden (maar vooral de stille hoop) dat het boek een bepaalde kant op ging en Susan van Eyck heeft dit echt fantastisch uitgewerkt. Ik ga de boeken van deze auteur die hopelijk in de toekomst nog gaan verschijnen echt in de gaten houden, maar voor nu moet je genoegen nemen met dit fantastische debuut. Fan? Absoluut!
Mijn recensie van Mijn beeld van jou lees je hier. 

Methode 15/33 – Shannon Kirk
Iets heel anders dan bovenstaande boeken, maar dit is echt by far mijn favoriete thriller. Dit boek moet iedereen echt lezen. Ik schreef er laatst al over in het derde artikel in de Emancipatie van de verborgen pareltjes-reeks, maar dit boek verdiend zo zo veel meer aandacht! Hopelijk gaat dat lukken met een abonnement van bij de grote blauwe vriend.
Mijn recensie van Methode 15/33 lees je hier. 

Geachte mr. Knightley – Katherine Reay
Een van mijn favoriete boeken van 2017 en zo’n fijn boek! Ik heb nu al weer zin om dit boek te herlezen en dat ga ik denk ik ook wel weer doen als ik een maandje van de e-bookservice weer aanzet aan het einde van het jaar. Mocht je fan zijn van heerlijke, lieve en überschattige romans met een veel verwijzingen naar mooie klassiekers dan is dit boek helemaal jouw ding!
Mijn recensie van Geachte mr. Knightley lees je hier. 

Zo een hele lijst met echte aanraders! Zo kom je absoluut die gratis maand door en ook nog wel een aantal maanden daarna, you’re welcome! 

Lees jij graag e-books? En zou je een abonnement op Kobo Plus overwegen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.