Verleiding – Kristen Callihan

Eerder dit jaar las ik Verovering van Kristen Callihan, een NA waar ik enorm van heb genoten. Vorige maand verscheen het vervolg in de serie en ik vroeg het boek voor mijn verjaardag. En ik kreeg ‘m van mijn lieve oma! Ik kon eigenlijk niet wachten om er in te beginnen en wat was het wederom een feestje!

Ivy Mackenzie baalt als een stekker als ze hoort dat haar vader haar geliefde roze auto heeft uitgeleend. Ze kan er niet veel tegen doen – ze studeert in Londen, en haar vader heeft de auto meegegeven aan een van de footballspelers die hij vertegenwoordigt. Ze stuurt die speler, Gray Grayson, wel even een streng appje dat hij maar beter voorzichtig kan doen met haar auto. Voor ze het weet zit ze de rest van haar reis te appen met Gray, die bijzonder leuk blijkt te zijn.

Wanneer Ivy terugkomt uit Londen en Gray voor het eerst in het echt ziet, is gelijk duidelijk dat de chemistry tussen de twee in het echt net zo goed is als via WhatsApp. Gray valt al snel voor de mooie en gevatte Ivy, maar zij heeft eigenlijk de regel dat ze niet wil daten met cliënten van haar vader en ze is vastbesloten zich aan die regel te houden. Dat wordt lastiger en lastiger – Gray wordt langzaam maar zeker steeds moeilijker te weerstaan…

Verovering was destijds beter dan ik had verwacht en gehoopt. Dat zorgde ervoor dat mijn verwachtingen voorVerleiding behoorlijk hoog lagen, want zou het Callihan wederom lukken? En ja hoor, het is haar gewoon weer gelukt. Net als de voorganger is Verleiding heerlijk speels en met een hoge dosis steamyness. Ik geef toe, daar moet je wel van houden en dat maakt het misschien niet een boek voor iedereen. Maar een NA hoort wel gewoon een fijne dosis seks in te zitten en daarin stelt de auteur gewoon niet teleur. De dosis is precies goed en de scènes passen perfect in het verhaal.

Ik vond het in begin wel een beetje te vlot en te snel gaan. Het verhaal begint met een paar pagina’s aan app-gesprekken tussen Ivy en Gray en daarin gaan zij al vrij snel heel diep. Opeens zijn ze beste vrienden. In het begin las ik het een beetje met een opgetrokken wenkbrauw, maar daarna wordt de chemie en de relatie tussen die twee leukers enorm goed opgebouwd, dus dat maakt het begin weer helemaal goed. Ik vind het enorm knap als auteurs het lukt om de aantrekkingskracht tussen twee fictieve mensen op papier weten te zetten.

Naast de fijne dosis seks bevat dit boek ook lekker veel humor. Ik heb regelmatig hardop gelachen en heb gewoon enorm genoten van het verhaal. Sommige dingen zag ik best wel aankomen en zelfs dat minderde mijn leesplezier niet. Dit is gewoon hoe een NA hoort te zijn en de uitwerking is nagenoeg perfect, hou ik van!

Yes, ik heb zo enorm genoten van Verleiding en raad ‘m je ook van harte aan. Dit is een perfect boek om helemaal in te verdwijnen, het liefst onder een dekentje en met thee en chocola binnen handbereik. Yes, lees deze!

Liefs,
Marleen

Titel: Verleiding ♥ Auteur: Kristen Callihan ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 368 ♥ ISBN: 9789021415963 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.