Boekenbuit november 2019

O, wat was november een heerlijke maand met nieuwe boeken! Ik was jarig en mensen kennen mij heel goed, want ik kreeg een tof stapeltje! Daarnaast mocht ik ook vier recensie-exemplaren ontvangen en kocht ik zelf een aantal boeken. Lees je gezellig mee?

Zoals ik al schreef kreeg ik vier recensie-exemplaren binnen. Van Best of YA ontving ik het heerlijke 10 blind dates binnen, wat een ultiem kerstboek! Van Uitgeverij de Fontein ontving ik het prachtige, emotionele en hartverscheurende Een onmogelijke keuze van Clare Mackintosh. Mijn recensie verscheen afgelopen week online en ik vraag je nogmaals, wanneer ga jij dit boek lezen? Als laatste ontving ik Net als in de film, een volgens mij heerlijk kerstboek van Luitingh Sijthoff. De recensie verschijnt snel online, want ik kan niet wachten om te beginnen! Als laatste viel op de valreep nog De wensmuur van Mia Sheridan op de mat. En zo enorm tof, mijn quote staat op de achterkant!

En ik was dus jarig! Ik had een aantal boeken gevraagd en ik heb ze allemaal gekregen! Van Vin kreeg ik Heb je al een vriend van Damn, Honey, zo benieuwd naar! Van mijn oma kreeg ik Verleiding van Kristen Callihan en die heb ik al gelezen. Mijn recensie lees je as. vrijdag online. Van mijn ouders kreeg ik Nice girls rule, een soort tegenhanger van Nice girls don’t get the corner office.

Van Janneke ontving ik een lief, feelgood kerstboek, namelijk Kerst met de cowboy. Lekker fout, maar perfect voor kerst! Van Laure kreeg ik een schattig boekje van Toon Tellegen, Na aan het hart, een boekje vol dierenverhalen vol vriendschap. Ik had nog nooit van Toon Tellegen gehoord, maar er staan prachtige verhaaltjes in. Zo lief! En wat kennen mensen mij goed! ♥

Ik had op mijn verjaardag ook boekenbonnen gekregen en ik kocht tijdens ons nachtje in Den Bosch The Burning Shadow, het vervolg op The Darkest Star. Zo benieuwd naar! Bij Time to Momo hadden ze toffe aanbiedingen dus ik trakteerde mezelf ook nog op On a roadtrip, een boek vol routes en tips voor roadtrips in verschillende landen in Europa. I like!

Tijdens het Zin in Feelgood event kregen we bij afscheid een goodiebag waar Oneerbaar voorstel inzat, een verhalenbundel samengesteld door Bobby Eden. Daarnaast kreeg ik nog van Janneke Hotel Sacher en The Catcher in the Rye. Naar beide ben ik heel benieuwd!

Wat een heerlijke boekenbuit, ik ben benieuwd wat december gaat brengen met de feestdagen!

Heb jij leuke boeken toegevoegd aan jouw kast in november?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.