9x Engelse aanraders op Kobo Plus

Yes, het is weer tijd voor een rijtje met tips op Kobo Plus. Een tijdje geleden besloot ik Kobo Plus weer een maandje aan te zetten en ik neusde nieuwsgierig tussen het uitgebreide aanbod. Niet alleen op het gebied van Nederlandse boeken heeft Kobo echt een fantastisch aanbod, ook staan er heel veel toffe Engelse boeken tussen. Een aantal had ik daarvan al gelezen en een aantal testte ik uit tijdens mijn maandje. En vandaag tip ik een aantal aanraders! Happy reading!

NB. Onderstaande boeken horen bijna allemaal in hetzelfde genre en zullen dus een beetje op elkaar lijken. Ik kan je ze echt stuk voor stuk aanraden, maar voor de afwisseling zou ik ze niet allemaal achter elkaar lezen. 

A Harmless Little Game van Meli Raine
Deze boeken stonden echt al jaren op mijn TBR, maar toen las ik nog geen Engels. Een tijdje geleden kwam ik ze weer tegen en toen besloot ik ze maar gelijk te lezen. Het is een serie van drie boeken en ik waarschuw je alvast, als je eenmaal begint is het moeilijk te stoppen. De serie draait om een United States Senator’s Daughter die live op televisie wordt verkracht door drie mannen. Die mannen zijn nooit vervolgd en vier jaar later komt ze terug, met het plan om wraak te nemen. Ik geef eerlijk toe, het eerste deel is het beste en ik had gehoopt dat de auteur een andere weg in zou gaan met de vervolgdelen, maar sterk is deze serie absoluut. Gruwelijk, spannend en met een aantal toffe personages. De serie is overigens prima te lezen, dus ook als je niet zo veel Engels leest.
De gehele serie staat op Kobo Plus, net als andere series van Meli Raine. 

Boyfriend For Hire van Kendall Ryan
Toegegeven, ik heb dit boek (nog) niet gelezen, maar ik ben dol op dit soort verhalen en ik ben dol op de boeken van Kendall Ryan (je zult haar ook nog vaker voorbij zien komen in dit rijtje). Ik hoop dat ik dit boek nog kan lezen voordat mijn maandje weer stopt, maar anders lees ik ‘m sowieso de volgende keer. Vaak (en ik hoop dat dat ook het geval is bij deze) is de spanning en chemie tussen de personages zo lekker opgebouwd. O, ik kan nu al helemaal niet meer wachten om deze te gaan lezen!

We Shouldn’t van Vi Keeland 
Een van mijn favoriete Engelse boeken is Hate Notes van Vi Keeland. Ik hoop echt van harte dat Volt (of een andere uitgeverij) dit boek naar Nederland gaat halen. Sindsdien ben ik meer boeken van deze dame gaan lezen en We Shouldn’t is ook zo’n fijne. Het doet een beetje denken aan De Baas van haar. De humor is volop aanwezig, steamy scènes worden niet geschuwd en het is gewoon een feestje, deze Office Romance. Als je hebt genoten van De baas ga je deze ook zeker waarderen!

Baby Daddy van Kendall Ryan
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik dit boek las. Volgens mij was dit zelfs een van de eerste Engelse ebooks die ik ooit kocht. In Baby Daddy draait het om een single vrouw die een wildvreemde man in de lift eigenlijk vraagt om haar ‘baby daddy’ te worden. Maar dan niet met een potje en de arts, maar op de ‘natuurlijke’ manier. Enkel seks en verder niets. Al voordat je begint met lezen weet je al hoe dit gaat aflopen, maar alsnog is het zo heerlijk om te lezen. Kendall Ryan is een held met humor en daar barst dit verhaal ook van. Luf it

Hotter Than Ever van Elle Kennedy
Oké, dit boek tilt steamy wel tot een volgend level. Als je niet zo van de erotische scènes in boeken bent, kun je deze beter overslaan. In Hotter Than Ever draait het om Claire die door haar verloofde bij het altaar in de steek wordt gelaten. Ze gaat met de broer van haar verloofde naar huis, maar daar wacht haar nog een man op. Bereid je voor op MM en MMF (Male-Male en Male-Male-Female) romance én actie tussen de lakens. De flaptekst zegt zelfs het volgende:

Warning: This book is very dirty. Ménage a trois and man-on-man dirty. Graphic-language and explicit-sex dirty. Basically? Dirty. You’ve been warned.

Ik vond het fantastisch en ben sindsdien op zoek naar meer van dit soort boeken (nog niet gevonden), maar je bent gewaarschuwd! 😉

The Chase van Elle Kennedy
Dat ik fan ben van Elle Kennedy wist je misschien al. Met De deal en De fout heeft Uitgeverij Volt haar al naar Nederland gehaald, maar deze dame heeft nog zoveel meer pareltjes geschreven! The Chase is het eerste deel in een andere serie, namelijk Briar U. En dit mens kan echt schrijven hoor! In The Chase krijgt Elle Kennedy het voor elkaar om een vrouwelijk personage heel sympathiek te laten zijn, terwijl het ook heel makkelijk is om een hekel aan haar te hebben. Tel daar een fantastische man (ik heb een nieuwe bookish boyfriend) bij op en je hebt een must read. Echt!

Top Secret van Sarina Bowen & Elle Kennedy 
Treed binnen in de wereld van zwembroeken met kreeftjes en steamy chatgesprekken via een anonieme berichtenapp. Ik ben echt fan van (goedgeschreven) MM-romance. Een romantische relatie tussen twee mannen komt op papier echt mooi naar voren en een aantal auteurs zijn daar heel erg goed in. Het schrijversduo Elle Kennedy en Sarina Bowen hebben met Him en Us al laten zien dat ze dat kunnen als de beste en nu zijn ze terug met een nieuw verhaal, Top Secret. Ik heb zo genoten (dit boek was de reden dat ik Kobo Plus weer aanzette) en raad je ‘m zo zo zo aan! Geef dit subgenre een kans, je gaat er geen spijt van krijgen!

Beautiful Mistake van Vi Keeland 
Nog een fijne van Vi Keeland. Ik geef toe, het is niet haar beste, maar wel eentje met een fijne twist. Een verboden romance, een aantrekkingskracht die niet te negeren is en natuurlijk een aantal geheimen die langzaam maar zeker naar de oppervlakte komen. Ik heb van dit boek genoten, maar nogmaals, Vi Keeland heeft beter boeken geschreven! 

The Knocked Up Plan van Lauren Blakely
Dit boek is wel een beetje te vergelijken met Baby Dady van Kendall Ryanmaar ook zeker een feestje om te lezen. Wat ik vooral erg tof vond is het vrouwelijke hoofdpersoon echt lekker kick ass is en weet wat ze wil. Daarnaast is Ryder echt een man waar je verliefd op wilt worden en ook wordt, dus eigenlijk geen reden om dit boek niet te lezen toch?

Met dit fijne lijstje hoef je niet al te lang te zoeken op Kobo Plus als je een abonnement hebt. Ik ben heel benieuwd wat je van deze boeken gaat vinden en natuurlijk ben ik benieuwd welke (Engelse) boeken jij graag leest op Kobo Plus! Let me know!

Heb jij een abonnement via Kobo Plus (gehad)?

Liefs,
Marleen

PS. Ben je er nog niet uit of Kobo Plus iets voor jou is of wil je meer informatie? Vorig jaar schreef ik een artikel met mijn ervaringen. Ook verscheen er een al een artikel met 12x aanraders op Kobo Plus hier online. Dit zijn Nederlandse titels. 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Ik heb vorige week ook voor Top secret m’n abonnement weer aangezet en zeker geen spijt. Door jouw blog de laatste tijd zulke leuke boeken gelezen, echt super. En ook weer Engels gaan lezen, doordat ik enthousiast raakte om Him te gaan lezen en dat was zo’n fijn nieuw genre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.