Hartstocht – Erin Watt

Een van mijn favoriete YA-series is De Royalsvan Erin Watt. Inmiddels heeft de serie 5 volledige boeken en daar werd vorige week een novelle over Gideon en Savannah aan toegevoegd. Een heel fijn extraatje voor de fans, kan ik je zeggen! Ik las dit dunne boekje en vandaag lees je mijn recensie!

Twee jaar geleden kostte een misstap Gideon het meisje van zijn dromen. Sindsdien worstelt de oudste Royal-broer met de liefde, ook al denkt iedereen dat hij Savannah al lang vergeten is.

Wanneer ze plotseling op de universiteit verschijnt, kan Gideon zich niet meer verschuilen achter zijn stoere voorkomen. Hij is vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen. Maar Savannah peinst er niet over hem ooit nog een kans te geven.

Gideon is de oudste broer van de vijf Royals-broers en eigenlijk weten we niet zoveel van hem. In Verleiding, de kennismaking met deze rijke familie is hij al naar de universiteit en hij komt maar af en toe in beeld. Ik had altijd een beetje een afstandelijk beeld van hem, maar niets blijkt minder waar! Wat een schatje is Gideon en ik had het helemaal niet erg gevonden om een compleet boek over hem te lezen!

Wel is het verhaal een beetje chaotisch. Het boek is opgedeeld in korte hoofdstukken, afwisselend verteld door Gideon en Savannah en ook afwisselend in tijd (drie jaar geleden en heden). In principe was het vrij duidelijk, maar af en toe had ik het idee dat sommige stukken tekst op de verkeerde plek stonden. Beetje jammer en het haalde me een klein beetje uit de leesflow. Desondanks is het wel heel erg fijn om door middel van die terugblikken te weten wat er nu eigenlijk is gebeurd tussen Gideon en Savannah. Dit zorgt voor nog iets meer duidelijkheid in alle drama’s van de Royals en leer je ze stiekem nog net iets beter kennen.

Ik vind Hartstochtecht een hele fijne toevoeging, maar ik had nog wel iets meer willen lezen over Savannah. Ik kreeg een redelijk algemeen beeld van haar en had wel meer over haar willen lezen. In het begin is ze een beetje oppervlakkig, tenminste zo komt ze over en opeens is ze een heel ander personage. Maar goed, dat is het kleine nadeel bij een novella.

Met Hartstochtis er echt een einde gekomen aan een van de fijnste series van dit moment. Ik had nog heel graag een of meerdere boeken over de tweeling willen lezen en wie weet, misschien ooit? In ieder geval, als je nog geen kennis hebt gemaakt met de Royals, doen!

Welke broer is jouw favoriet?

Liefs,
Marleen

Titel: Hartstocht ♥ Auteur: Erin Watt ♥ Uitgeverij: de Fontein
Aantal pagina’s: 185 ♥ ISBN: 9789026149146 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek mogen ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Uitgeverij de Fontein! 

Lees hier mijn recensies van de rest van de serie:
Verleiding (De Royals #1)
Geheimen (De Royals #2)
Verraad (De Royals #3)
Verlangen (De Royals #4)
Gevaar (De Royals #5)

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.